| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Trener Dinama u 08/09 u Sport forumu; Evo... mene zanima koga bi vi zeljeli vidjeti na klupi dinama sljedece sezone...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ko po vama treba voditi Dinamo u novoj sezoni | |||
| Zvonimir Soldo | | 2 | 14.29% |
| Branko Ivankovic | | 10 | 71.43% |
| Drazen Besek | | 0 | 0% |
| Ilija Loncarevic | | 0 | 0% |
| Ciro Blazevic | | 1 | 7.14% |
| Netko drugi (napisi ko) | | 1 | 7.14% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,063
![]() ![]() | Trener Dinama u 08/09 Evo... mene zanima koga bi vi zeljeli vidjeti na klupi dinama sljedece sezone...
__________________ ....No, woman, no cry; No woman, no cry. Woman, little sister, don't shed no tears; No, woman, no cry.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,561
![]() | Re: Trener Dinama u 08/09 Soldo ili Ivanković po meni...Soldo još nije dobio šansu u onome bitnom, pa sam ipak na kraju za njega glasao nije ni Ivaković sa duduom, čarlijem i lukom briljirao šta se tiče lijepe igre(po rezultatima je), a bogme je i moro onu skupinu uefe proć ![]() da ne zaboravim hazar ja bi rađe da se poštenom soldi da šansu, ako zajebe, onda treba ![]() svi ostali kandidati su po meni (ajde, Besek nije smiješan trener) |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Trener Dinama u 08/09 ma, Loncarevicu je ponudeno 300000€ po sezoni.... al je odbio... hvala Bogu...
__________________ ....No, woman, no cry; No woman, no cry. Woman, little sister, don't shed no tears; No, woman, no cry.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Trener Dinama u 08/09 Branko Ivanković bez imalo dvojbe! Može se nekome sviđati njegov način igre ili ne, ali on je uveo revoluciju u naš klupski nogomet. Onako uvjerljivo razvalit prvenstvo, to nije slučajnost. Da smo imali raspoloženije napadače, mogli smo bez imalo srama igrati u Ligi prvaka ili barem proći skupinu Lige UEFA. Šifo + Balabanovska preciznost = zima u Europi. Ali igra je bila na nivou. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,561
![]() | Re: Trener Dinama u 08/09 Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Trener Dinama u 08/09 nije to reko... reko je da je imo sifu i balabana u mocadi i jos je uco u Kup UEFA
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

(ajde, Besek nije smiješan trener)