| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Trener Dinama u 08/09 u Sport forumu; pa ja neznam ko je sada trener u dinamu protiv hajduka onaj jedan mamić s kosom raspoređuje igrače po terenu ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Ko po vama treba voditi Dinamo u novoj sezoni | |||
| Zvonimir Soldo | | 3 | 12.50% |
| Branko Ivankovic | | 10 | 41.67% |
| Drazen Besek | | 1 | 4.17% |
| Ilija Loncarevic | | 1 | 4.17% |
| Ciro Blazevic | | 3 | 12.50% |
| Netko drugi (napisi ko) | | 6 | 25.00% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trener Dinama u 08/09 pa ja neznam ko je sada trener u dinamu ![]() protiv hajduka onaj jedan mamić s kosom raspoređuje igrače po terenu a onaj soldić sidi i gleda ![]() ma otkud je taj soldo uopće trener,čovik nema veze s vezom ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Trener Dinama u 08/09 ivanković je najbolji hrvatski trener, ak on ostane, i bez prodaje najboljih igrača, sad ima para.... možda već 2009/10 prezimimo u europi
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,920
![]() | Re: Trener Dinama u 08/09 eto, mislim da vrijedi oporavit ovu temu i nadat se najboljem-tj. da ćemo za par dana opet raspravljat ovdje. znači koga bi voljeli kao novog trenera u ovom trenutku meni se osobno čini kao najbolji izbor Jurčić koji za razliku od profesora zna radit sa mladima, te sam siguran da njemu mamić neće određivat momčad, isto kao šta mu neće igrat stariji igrači jer su iskuni, nego samo najbolji Kelava, Lovren, Badelj...za sve njih ima jedinonade ako dođe takav trener |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Trener Dinama u 08/09 A šta je - je. Dinamo NEMA igru. Kostur momčadi je izvađen lani, 3 (očito) nezamjenjiva igrača su otišla i ova momčad ne daje nikakve rezultate. Smatram da tu ima materijala da se opet napravi mašinerija koja bi mela po HNL-u, ali nekakav ozbiljan zaokret je nužnost. Nisam jedan od onih koji nakon prvog poraza viču "mijenjaj trenera" ali od početka sezone je igra čisto smeće. Scoria ili Jurčić.
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,920
![]() | Re: Trener Dinama u 08/09 Jurčić bi bio bolji izbor i lakši za uzet jer je ipak slobodan, dok Scoria misli ozbiljno sa Istrom da nam dođe Jurčić, moguće bi bilo i da dođe par Slavenovih igrača u Dinamo, a ja se ne bi žalio. mislim, u isto vrijeme prošle god. nisam bio za Ivankovićevu smjenu nakon 1. sa Ajaxom, al sad definitivno jesam, jer ovo je previše. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Trener Dinama u 08/09 dobro je jučer rekao čosić: ivanković je krojač koji kroji od materijala kakvog ima, a meterijal je jako šupljikav!
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.