| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi trenutno najbolji europski klub?? u Sport forumu; evo vidim ovde se počelo uspoređivati sve i svašta pa me zanima koju europsku ekipu smatrate trenutno najboljom,znači ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | trenutno najbolji europski klub?? evo vidim ovde se počelo uspoređivati sve i svašta pa me zanima koju europsku ekipu smatrate trenutno najboljom,znači gledajući i prvenstvo di igraju i ligu prvaka? evo po meni inter (ne onaj iz zaprešića) ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenutno najbolja europski klub?? manchester united
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenutno najbolja europski klub?? Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: trenutno najbolja europski klub?? Citat:
ajd to za inter, ali real ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: trenutno najbolja europski klub?? svak ima svoje favorite..... meni Arsenal, ako prođe Milana ![]() Wagner mi ima skroz dobru filozofiju - odmorit najbolje za kraj sezone....i ako mu to uspije (znači da 20 igrača srede sezonu) svaka čast.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:16.