| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi trenutno najbolji europski klub?? u Sport forumu; Barcelona i Inter, mozda Manchester!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-12-07 Lokacija: Ri Godina: 18
Poruka: 111
![]() | Re: trenutno najbolji europski klub?? Pa mislim da Man Utd i Arsenal igraju jako ljepo... Jedino mislim da Arsenalu fali iskustva a ManU nema sreće u LP... Iako nemaju kontinuitet Real je jak... Inter neće osvojit LP idućih 10 godina sigurno jer su,ruku na srce,momčad bez srca i imaju etiketu luzera... Barca me razočarala totalno,Lyon da ne prodaje bi bio odličan. Njemci slabo... A Selekcija staračkog doma uvjek poremeti svima račune... ALI Man Utd je u mom srcu...
__________________ ponekad sam p'jan do uha nasmijan... apsinthy |
| | |
| | #103 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenutno najbolji europski klub?? I još ako bi mogao obrazložit zašto je Barcelona TRENUTNO najbolji europski klub, to bi bilo sjajno
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenutno najbolji europski klub?? Nije dozvoljeno zajebanciju sa jednog foruma prebacivat na drugi ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenutno najbolji europski klub?? Nema Messia
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trenutno najbolji europski klub?? Opet ćemo o Milanu... I o njegovoj nesposobnosti da osvoji domaće prvenstvo... Ajme...
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.