| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Valencia CF u Sport forumu; Moj najbolji strani klub je valencia... pa me zanima što vi ostali mislite o tom klubu... valencia je često u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 437
![]() | Valencia CF Moj najbolji strani klub je valencia... pa me zanima što vi ostali mislite o tom klubu... valencia je često u sjeni reala i barcelone, a uvijek je na vrhu
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Valencia CF Valencia, meni jedan od najdražih klubova u Španjolskoj... Odlična momčad, dobra klupska politika, izvrsni rezultati sa puno manje potrošene love i puno manjom medijskom pompom nego Real i Barcelona Jako dobri uspjesi u vrlo jakoj španjolskoj konkurenciji Meni se baš sviđaju... Ne bih imao ništa protiv da osvoje Ligu Prvaka ove godine
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Valencia CF solidna momčad koja je uvijek u najelitnijim europskim klupskim natjecanjima, nekad nepravedno zapostavljena
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 437
![]() | Re: Valencia CF bili su dvaput u finalu lige prvaka, osvajači kupa uefa, višestruki prvaci španjolske i španjolskog kupa... i rijetko se na njih gleda na njih kao favorite, iako mislim da bi oni mogli ove godine osvojiti LP, da bar... ![]()
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Valencia CF ne bi bilo lose da osvoje..mada bi vise da roma... evo malo o valenciji 6 Liga (1941-1942, 1943-1944, 1946-1947, 1970-1971, 2001-2002, 2003-2004) 6 Copas del Rey (1941, 1949, 1954, 1967, 1979, 1999) 1 Supercopa de España (1999) 1 Recopa (1980) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Valencia CF Citat:
![]()
__________________ Be there no question, of certain strengths... Know this intention, forever Stronger Than All!!! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Valencia CF a sto se naslova tice ove godine mogu ga zaboravit, to sam negdje vec spomeno prije 10-tak dana,a sinoc su potvrdili da sam bio u pravu ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: valencia cf |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

Do you feel lucky, Punk? 

bili su dvaput u finalu lige prvaka, osvajači kupa uefa, višestruki prvaci španjolske i španjolskog kupa... i rijetko se na njih gleda na njih kao favorite, iako mislim da bi oni mogli ove godine osvojiti LP, da bar...