| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi vječni El Classico... u Sport forumu; evo bliži se možda ćak i najveći nogometni derbi na svitu pa me zanimaju vaša predviđanja rezultata.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,438
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vječni El Classico... evo bliži se možda ćak i najveći nogometni derbi na svitu pa me zanimaju vaša predviđanja rezultata.. za koga navijate u derbiju..? evo još vezanih vijesti za tu utakmicu.. Barcelonin napadač Thierry Henry ipak neće biti spreman za skorašnji veliki derbi protiv Reala u Madridu, predviđen za 22. prosinca u Madridu. Barcin trener Frank Rijkaard, kako piše El Mundo Deportivo, vrlo je oprezan po pitanju Henryjevog povratka nakon ozljede i kani ga u momčad vraćati postupno. Henry je već više od dva tjedna izvan pogona zbog problema s leđima, a osim današnje utakmice Lige prvaka protiv Stuttgarta, propustiti će i prvenstvenu utakmicu protiv Valencije. Liječnici su mu tada predvidjeli dvotjednu pauzu i prema takvim bi procjenama mogao biti spreman za El Classico. koliko čitam i Messi je misec dana out !? Zadnji Uredio carllito : 17-12-07 u 15:26. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vječni El Classico... Carllito , za temu ... baš sam mislio ovo otvoriti jer znam da će biti dosta prepucavanja. ![]() I molba svima , nemojte sada o ovoj utakmici pisati na tri strane ... imate temu pa ožeži. --------------------------------------------- A o utakmici. Biće veliki hendikep za Barcu ako ne bude Messija. S druge strane vratio se Kamerunac i opet igra briljantno. Real sinoć dosta loš. U prvom poluvremenu jedan udarac na gol i 1:0. Po meni o svemu će odlučiti Barca koja je ove sezone imala izdanja od fantastičnih do katastrofalnih , dok Real igra manje više standardno , ali daleko od neke impresivne igre. Rekao bih 60:40 u korist Barce. Zadnji Uredio Ibort : 17-12-07 u 15:49. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.