| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Vraćanje Lige 16 - 1.HNL !? u Sport forumu; - reći ču samo ukoliko to prođe: KOJI SERATORI! - po meni žalosno što rade od lige! Umjesto da smanje oni povečavaju!? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | Vraćanje Lige 16 - 1.HNL !? - reći ču samo ukoliko to prođe: KOJI SERATORI!- po meni žalosno što rade od lige! Umjesto da smanje oni povečavaju!? Vidim da još nije otvorena ta tema (barem nisam vidio) Šta vi mislite o tome?
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vraćanje Lige 16 - 1.HNL !? Ja sam za Ligu 16! Uvijek sam se oduševljavao kad dođem u jedan zaseok gledat Dinamo! 10 minuta prije utakmice baba potjera krave s terena (kokoši još malo ostanu), sjednemo na travu blizu igrališta (al ne preblizu, da ti linijski sudac ne prolije pivu dok protrčava) i slušamo komentare seoskih "stručnjaka"! Na kraju svi zajedno (nezadovoljni što je Dinamo naš vrhunski klub pobijedio 48 : 0) ganjamo sjekirama "suca lopova" i "njegovu bagru", bušimo im gume na autima i vrtimo janjca na centru igrališta! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Frajer | Re: Vraćanje Lige 16 - 1.HNL !? Pa to izgleda smiješno, ali tako će zbilja biti, ako ih bude 16. Neznam čime oni razmišljaju!?!?!? Kako oni misle da će to biti u redu!??! Puno pitanja, ali niti jedan odgovor ... ustvari ima jedan: "Pa pokušajmo, možda bude dobro!" Pf... Glupan! Štimac ... kao da žele upropastiti i ovo malo ....
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Do'h! | Re: Vraćanje Lige 16 - 1.HNL !? liga 10 (četverokružno) bila bi idealna jer kvaliteta nogometa u prvoj ligi je katastrofalna... svi osim dinama, hajduka, zagreba i slavena nisu ni za k bili ove sezone, a još da ubace 4 drugoligaša bilo bi jadno. od 30 utakmica 15-20 bi bila sprdnja i nepotrebni umor... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vraćanje Lige 16 - 1.HNL !? Kakva nam je kvaliteta lige uskoro će se (još jednom) pokazati. Brzo će pretkola europskih kupova. Prije je našim klubovima odmor bio cijeli 6 mjesec ... a za godinu dvije pretkola će igrati u petom mjesecu. Proljeće u Europi?Heh , daj nam Bože da dočekamo duge rukave. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1hnl, lige, vracanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

KOJI SERATORI!

pametni znaju