| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Za koga navijate? u Sport forumu; E, ova tema nije bila do sada, pa sam je otvorio. Samo, molim bez pljuvanja nekih klubova, neka svatko kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Za koga navijate? E, ova tema nije bila do sada, pa sam je otvorio. Samo, molim bez pljuvanja nekih klubova, neka svatko kaže svoje najdraže. Moji U nogometu: Inter Zaprešić Željezničar Sarajevo Feyenoord CSKA Moscow Liverpool Dynamo Kiev U košarci: KK Bosna Sarajevo Cibona Vip CSKA Moscow Alicante
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Za koga navijate? Italija - AC Milan Španjolska - Barcelona Engleska - Liverpool Njemačka - za nikog Francuska - Lyon Hrvatska - za nikog Sve ukupno AC Milan
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: Za koga navijate? Za Želju mi je navijao još i stari (njegov stari tj. moj djed dao mu je ime po klubu). A za kk Bosnu onak iz fore-barem oni ne komentiraju koliko se je puta neki igrač počešao po turu kao ovi naši
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Za koga navijate? a upizdu maternu (ubuduće APM),sad kad je posto prvak sad svi navijaju za Liverpool,kad je zadnji put bio prvak Engleske još ste punili pelene,ja se toga sjećam,a nogomet ne pratim,ili prije 10ak godina kad se vuko po sredini tablice doma,a evropi ni prismrdit ko je onda navijo za njih?Kad su popušili tekmu za ulazak u europu doma ko je šiknio daljinski na garažu,samo pravi navijač,e da mi je bilo ih gledat sedamdesetih,al sam onda bio prikopčan na maminu sisu,nasjećam se dobro al možda sam već onda navijao za LIVERPOOOOOOOL. |
| | |
![]() |
| Tagovi: arsenal, atletico madrid, dinamo, hajduk, lazio, manchester united, rijeka, valencia, varteks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:05.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje