| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi zdravko mamić veliki dinamovac ili.. u Sport forumu; ..evo mislim da ovaj lik zaslužuje posebnu temu pod ovu rubriku,zaslužuje je nažalost najviše svojim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zdravko mamić veliki dinamovac ili.. ..evo mislim da ovaj lik zaslužuje posebnu temu pod ovu rubriku,zaslužuje je nažalost najviše svojim ispadima i postupcima a i stoji na čelu najbogatijeg hrv.kluba..vaše mišljenje o ovom čoviku,zašto ga se igarči i treneri boje.zašto je nedodirljiv,zašto se tako ponaša..itd.. jedan od zadnjih ispada:Zdravko Mamić u napadima svog više ili manje kontroliranog ludila demonstrira da je njegov modus operandi, a samim tim i Dinama, izazivanje kriza kako bi opstao, ali ovdje se malo prekombinirao, jer izbacio je studioznog Ivankovića koji je možda koncipirao momčad tako da je najbitnije ne primiti gol, od napadača tesao veznjake, ofenzivne veznjake bacao na krilo, a bekovima zabranjivao prelazak centra, ali tko će ga sada naslijediti, a da ispunjava dva kriterija: da je poslušan Mamićev podanik i da ima specifičnu težinu i rezultate kako bi ga prihvatili navijači? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. izgleda da i ovde niko nema pravo mišljenje o njemu ili je i vas strah el maminja..uglavnom čovik uspješno odoljeva kritici.. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. šta ja znam... čovjek možda zna neke stvari, ali kad je o ponašanju riječ tu je stvarno primitivac i non-stop prelijeva neke čaše. jednom je jedan skandal, drugi put je nešto drugo... ajde da Dinamo još ima neke rezultate u europi ne bi riječ rekao, ali ovako su mamićevi ispadi jedino zanimljivo što možeš kod kluba pratit a to je jadno ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. to da pomaže stoji i to valjda niko ne spori,spori mu se njegovo šerifovsko ponašanje i dojam ko da je on Bog i batina u dinamu,da niko ne ide pišati ako ga ne pita..otkud mu takav utijecaj,jeli ga imati itd.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Istina je da je veliki Dinamovac..... Al' je također istina da si je naturio veliko breme na leđa i slabo se snalazi s tim.... ne bi se začudio da doživi živčani slom....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Ne mogu vjerovat čitajući ovo........ Da on ili bilo tko drugi ima ovakve ispade u nekom europskom klubu (ali europskom u pravom smislu ne kvazieuropskom kao što je dinamo) letio bi istog momenta van iz toga kluba i nikada više nebi radio nijedan posao u nogometu....... Čak nebi mogao ni travnjak drenažirat...... Ali ovo je Hrvatska u kojoj ovakvi ispadi nisu divljaštvo nego "emocionalni istupi čovjeka pod stresom".......... Mamić stvara veće divljaštvo nego BBB kada naprave nerede..... On to smije raditi samo u Hrvatskoj jer mu drugi to dopuštaju......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. On je kriminalac, lažljivac, licemjer i lopov. Uz sve te karakteristike ponaša se na razini pračovjeka i ruši ugled klubu kao što je dinamo. On je također napravio i dosta korisnih stvari za dinamo, ali prije nego na dinamo on gleda na vlastiti interes. Nk dinamo ima puno igrača koji igraju po posudbama u raznim klubovima, a oni nemaju kvalitetu niti će je ikad imati da zaigraju za dinamo...ali oni su u vlašništvu mamićeve agencije(tj.sinove..ali zna se ko je gazda), i ta agencija tj. Mamić ima određeni postotak od ugovora tih igrača..., a ugovore određuje i isplačuje dinamo. Zatim ova svađa sa eduardom također je bila oko novca, što samo pokazuje što je njegov primarni interes. Nk dinamo samo od grada godišnje dobiva 50milijona kuna, a kad se na to nadoda sponzorstva večinom državnih poduzeča dobije se jako dobar klubski proračun i mogučnost sastavljanja respektabilnog kluba za ove prostore. ostali klubovi iz hnl-a nemaju nikakve mogučnosti ulaziti u utrku sa dinamom za bilo kojeg igrača. Pa ja tu zaključujem da on i nije napravio velike stvari s obzirom na uvjete koji su mu bili na raspolaganju. A on sve zasluge naravno pripisuje sebi i tako sebe izjednačava sa klubom dinamom. U europi nije napravio nikakav napredak, a klupski uspjek se zasnima na dominiranju u HNL-u. I po meni je za ovakvo financijsko blagostanje i dobre uvjete koje dinamo ima, više zaslužan Bandić nego Mamić. Mislim da bi bilokoji ozbiljni nogometni djelatnik uz ovakve uvjete mogao napraviti u najgorem slučaju isto ovo što je napravio mamić.
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... Zadnji Uredio berto11 : 15-01-08 u 20:10. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Pričate gluposti... Mamić je najveće blago Dinama ![]() Isto ko i Bandić Zagreba ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 15-01-08 u 20:22. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.