Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi zdravko mamić veliki dinamovac ili.. u Sport forumu; Negdje sam već napisao da smo svi zapravo Maminjo........ Ima onaj vic kada je neki Brazilac iz Amazone prvi puta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-01-08, 20:29   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,124
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi
Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili..

Negdje sam već napisao da smo svi zapravo Maminjo........

Ima onaj vic kada je neki Brazilac iz Amazone prvi puta došao u Hrvatsku... Iskrca se iz aviona i krene lutati po aerodromu....... Luta jadan gladan, žedan, umoran, hladno mu i ne znam šta sve ne.......
Ide on tako i kroz suze zove: "Mamiiiii......"
"Mamiiiii......."
"Maaammiiiiiiiiiii"
"Maaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiii"

Kada najednom sretan zaurla.....

"MAMIĆUUUUUUUUUU"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 20:32   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-11-07
Godina: 18
Poruka: 171
Dinho se izdvaja iz mase

Jbg takav je kakav je.

Ko ce ga smjeniti? Da nece sam sebe?

Slazem se da Mamic ubire veliki novac preko Dinama, naravno na prvom mjestu je on i njegov dzep, pa tek onda mozda Dinamo. Isto tako vjerujem da su svi ti sponzori ustvari Mamicevi ljudi. Oduvijek se znalo ko je Mamic, i onda se postavlja pitanje kako je on uopshte doshao na tu poziciju gdje sad jeste?

I tih 50 miliona, prodje to puno ruku dok dodje do Dinama...
Dinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 20:34   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Dinho Pogledaj Poruke
Ko ce ga smjeniti?
Barišić kada bi imao muda........

Ali bi čovjeka stresla kap kada bi ovaj počeo urlat na njega....
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 20:40   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,546
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

uglavnom i kod bandica i mamica se moze povuc nekolko paralela : rade sve ovo za novac i novac im je na prvom mjestu, unaprjeduju - mamic klub a bandic grad radi svoje koristi i najvaznija paralela je da se oni poistovjecuju kako bandic s zagrebom tako i mamic s dinamom....emocionalno i na istoj razini....je da su zasluzni obadva za sve al ono....ipak je to previse...s mamiceve strane pogotovo....kak se taj lik napreze....dao bi mu oscara za to...LOL
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 21:45   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

...ne diraj te mi Mamića... mogli bi jednoga dana plakati za Mamićem... ako vam je do poštenja i bajki imate Walt Disneya... svijet je u stvarnosti šugav i pokvaren... i nemojte kenjati - toga ima samo kod nas... u cijelom svijetu se SVE namiješta, a ne samo nogomet... money makes the world go 'round...
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 23:08   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,953
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić odgovorio je na riječi hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve na njemu svojstven način.

- Ne želim se spuštati na razinu tog balavca kojega sam doveo do Arsenala! Ne želim govoriti kako sam ga oslobodio "okova" brazilskog menadžera Suzana što me koštalo 500.000 (nije rekao - čega), kako sam mami kupio kuću u Brazilu i koliko sam platio njegove operacije u Sloveniji. Nakon ovakvih njegovih riječi mogu reći da je bolestan i deformiran, ali kad se sretnemo, ja ću ga opet zagrliti! - izjavio je Mamić za Jutarnji.

Maminjo je progovorio par riječi i o Luki Modriću te najavio njegov dolazak na prvi dan početka priprema.

- Luku Modrića novac uopće ne zanima, on čak nije siguran hoće li s tolikom svotom moći sjediti zajedno sa ostalim suigračima u svlačionici. Glasine o njegovoj razočaranosti i depresiji jednostavno nisu istinite i on će biti na početku Dinamovih priprema - završio je Mamić.

'Jamčim vam da problem ne bi postojao kada bi Zdravko Mamić bio samo menadžer, a ne i modri dopredsjednik. Sve da je i predsjednik Hrvatske, ne može me vrijeđati', poručuje Eduardo.

Arsenalov napadač Eduardo upravo proživljava dane iz snova. Igrama za jedan od najboljih svjetskih klubova očarao je mnoge nogometne stručnjake, a njegov trener Arsene Wenger uspio je izustiti da je "hladnokrvniji od Henryja".

No, hrvatski reprezentativac će skromno poručiti: "Lijepo je to čuti od trenera. To je urođeno u meni, ali daleko sam još od Henryja. On je ovdje Bog!", kaže nogometaš koji se previše ne osvrće za onim što je iza njega.

"Boro Primorac mi je rekao: 'Dudu, bilo je super, ali zaboravi jučer, to se kratko pamti, život juri, sutra je nova utakmica.' I to mi je stalno na pameti", tvrdi u Večernjaku novi ljubimac Arsenalovih navijača, koji smatra da trenutačno igra najbolji nogomet u svojoj karijeri.

Sukob sa Zdravkom Mamićem ga je, kaže, iscrpio i razočarao. Ipak, odlučio je donekle otvoriti dušu i javnosti pojasniti razlog njihovog sukoba.

"Od njega sam cijelo ovo vrijeme očekivao da se ponaša kao moj menadžer, a ne kao Dinamov dopredsjednik. On se ponašao obrnuto. Eto, to je naš najveći problem. Iako cijela ova priča možda i nema veze s transferom, mislim da je nešto drugo u pitanju", izjavio je Eduardo Jutarnjem i poručio bivšem ocu:

"Nisam ja jedini igrač s kojim je Mamić imao problema, zar ne? I jamčim vam da ih uopće ne bi bilo kada bi on bio samo menadžer. No, bolje da se ne miješam u to. Neka bude i predsjednik Hrvatske ako je to normalno i dopušteno, ali to mu ne daje za pravo vrijeđati me i nazivati deformiranim balavcem."

'Nitko se sa mnom neće poigravati. Nisam ja roba ili rob. Robovlasništvo je davno ukinuto. A ako Mamić sazove press-konferenciju i kaže svoju istinu, izaći ću sa svime u javnost', poručio je Eduardo bivšem gazdi.

Koliko god da mi je pomogao, ali ovo je previše! Tako se u posljednjih sedam londonskih mjeseci osjeća Eduardo Da Silva, pogotovo u one dane kada mu Arsenalova plaća sjeda na račun.

Razlog je banalan. Njegov menadžer i bivši gazda Zdravko Mamić trebao bi, po navodnom dogovoru, dobivati 15 posto mjesečne zarade novog Wengerovog dragulja.

Do svađe je došlo kad je navodni "doživotni PDV" prestao kapati u budžet modrog dopredsjednika. Zato problem i nije u transferu, ali je u novcima.

"Prava istina je da moj sukob s Mamićem nema veze s transferom u Arsenal! Nitko se sa mnom neće poigravati. Nisam ja roba ili rob. Robovlasništvo je davno ukinuto", poručio je Mamiću ogorčeni Dudu u razgovoru za Sportske i zaprijetio iznošenjem svih detalja u javnost:

"Uostalom, nisam ja počeo tu priču nego on. On je načeo, ja sam samo odgovorio. Ali neću više o tome. Čujem da će organizirati press-konferenciju i reći svoju istinu. Onda ću ja kazati svoju, odgovoriti mu. Indikativno je da ja nisam prvi igrač s kojim je došao u sukob. Znači, problem nije u meni", zaključio je Eduardo.

Gazda je ovoga puta eksplodirao zbog poraza od Hajduka, koji je bio začinjen skandiranjem: 'Mamiću cigane, odlazi iz svetinje'. Toliko se, naime, izbezumio da je zaboravio i tko je Modrić.

Bez obzira koliko on to puta obećavao, Zdravko Mamić nikada neće moći smiriti svoju naglu krv i to je jasno kao što je jasno da nakon noći slijedi dan.

Povod njegovom najnovijem ispadu bio je poraz od Hajduka u polufinalu Dvoranskog prvenstva, začinjen skandiranjem navijača Dinama "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje".

"Je*em mater Ivankoviću, Magiću i svim trenerima. Zašto ja uvijek moram biti za sve kriv da mi viču da sam cigan?", grmio je Gazda u svlačionici, zamjerivši ljubljenom strategu što za finalni dan nije prijavio Luku Modrića.

"Nevjerojatno da na tribini imamo Modrića, Šokotu, Balabana, Vukojevića i Drpića, a na terenu samo osam igrača. Pa tko je Luka Modrić, pa što je on?! Zar ne može odigrati dvije utakmice? Zar su Mandžukić i Sammir manje vrijedni?", čulo se u nastavku galame, koju prenose 24sata.

Komentar je, držimo, suvišan, ostaje se tek upitati koliko bi puta Maminjo Ivankoviću opsovao mater da se kapetanu Dinama dogodilo isto što i nesretnom Kruni Lovreku - samo jednom ili trideset milijuna puta?

"Jamčim da imam 5000 kuna plaću u Dinamu, kako bi mogao imati socijalno za djecu. Prodao sam tvornicu, radio sam od malih nogu, prodavao sam plastičan otpad...", kazao je Mamić te dodao nešto još zanimljivije:

"Hrvatskoj su dovoljna dva Mamića da promijenio standard i upeterostručimo ga!", bombastićno je izjavio Mamić ponudivši za kraj Ćirine emisije objašnjenje svojih postupaka.

"Izgledam kao prostak, no radim to svjesno kako bi ljude pred televizijom nasmijao", prenio je Večernjak riječi Dinamovog gazde.

Sada recimo da je riječ o normalnom čovjeku? hmmm
teško
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 23:08   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
...ne diraj te mi Mamića... mogli bi jednoga dana plakati za Mamićem...
Nosi ga doma onda......

Zadnji Uredio Locrian85 : 15-01-08 u 23:12.
Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 08:36   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Nosi ga doma onda......
...ne treba... živi 27 koraka od mene...
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 08:42   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,323
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

a da ti nisi mamić ili mu nešto u rodu?
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 08:43   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Sada recimo da je riječ o normalnom čovjeku? hmmm
teško
...a ti imac cetlnaest godina i budna si u 00:08...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114