| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi zdravko mamić veliki dinamovac ili.. u Sport forumu; Mamićev dinamo svakim danom sve više liči na Leteći cirkus Monty Phytona.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
Citat:
![]()
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | ||
| | |
| | #33 (permalink) |
| nick kombinira | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 85
![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. o tome dal je maminjo dinamovac ili neš drugo odlučit će navodno ona komisija za sukob interesa pa bumo vidli kaj bu s tim...inače čovjeka neću vrijeđat,ipak je on počeo kao prodavač stiropora ispred stadiona....al dinamo nije ono što je nekad bio,sad je privatna prčija na javnom prostoru, a nikom to ne smeta...ponajmanje boysima.... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. ...ne... nije... samo ima agenciju pored mene... ....i vjeruj mi... svi oni koji tu kakaju.... bili bi jako sretni da imaju Mamića u svom klubu... ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
Pa kako ti kažeš "kake" i oni što ga imaju u svom klubu, što se najbolje može čuti na utakmicama dinama. Ti si jedan od rijetkih koji podržavaju kriminalca koji se ponaža na razini krapinskog pračovjeka.
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
...samo se ti smij... ja rađe imam sposobnu "seljačinu" nego nesposobnog gospodina...
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:41.