| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi zdravko mamić veliki dinamovac ili.. u Sport forumu; Citat: Pravi autor: lol_lol a ti radis kod njega u agenciji? ..ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 787
![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili..
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
![]() Sposoban je uzeti tuđu lovu ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Ta "sposobna seljačina" je pukla ko' kokica.... a sa onoliko para koliko je dobio, Homer Simpson bi nešto napravija... Nije ovo za njega, imam osjećaj da će ga srce strefit svaki čas....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-12-07 Godina: 36
Poruka: 55
![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Za Tovare i ostale mi je jasno zasto su protiv Mamica. I ja bi se potajno nadao da ce zbog unutarnjeh sukoba u Hajduku, njegov vodeci operativac otici, ako je taj isti operativac ostavio Dinamo u tri prvenstcva troznamenkasti broj bodova, ponizivsi Dinamo onako u posljednjem kolu, kao sto su modri ponizili skombre ljetos, a Tovari nisu mogli proci centar tijekom utakmice vise od tri, cetiri puta. I na ovakvim mjestima prizivati mamicev odlazak. Kao drugo, ona glupača Zeljka Ogresta, ni nitko ovdje nema pojima, kad priča o Mamicevih 8 godina u Dinamu. Mamic je prvi operativac kluba od ljeta 2002, do tada je prvi klupski operativac bio Velimir Zajec. Spominju se promjene trenera, pa moglo bi se prvo pocistiti u svom dvoristu, koliko su ostali klubovi promjenili trenera u tom istom razdoblju, i po cemu ce je tu Mamic izuzetak. Trece, prica se o tudjem novcu s kojim Mamic vodi Dinamo. Ljudi zaboravljaju koliko je grad Split i cijela regija politickim putem ubacivala novaca u hajduk. I to ne od devedesetih, i to ne od osamdesetih, nego od početka 70-ih godina. Gotovo svi gradovi i regije su ubacivali novce u svoje klubove u bivsoj drzavin u ono vrijeme, uglavnom politickim putem, a jedino su grad Zagreb i Dinamo tu bili izuzetak. I sada kada je grad Zagreb stao iza svog kluba, sad se tu javljaju neki. Istovremeno grad Osijek ubacuje veci postotak svog proracuna u NK Osijek, pa nitko ne optuzuje Glavasa, Djapica za tu vrstu lopovluka, ali svi su glasni kada su u pitanju Mamic i Dinamo. Da je Dinamo u vrijeme ex YU imao covjeka koji se za klub bori kao Mamic, Dinamo bi tijekom 70-ih i 80-ih osvojio 2,3 prvenbstva, i 3,4 kupa vise. I Tovari i Srbi i svi drugi bili su zadovoljni, Dinamo je bio "gospodski" klub, koji ce osvajati eurokupove, ali istovremeno nije mogao biti prvak jedne Jugoslavije. Jer je u igrama izvan terena bio najslabiji, zelio je biti "gospodski klub", gdje ce razni Rocici, Potlačeci, i slicni odmah podviti rep cim dodju pred beogradske Terazije. E gospodo prosla su ta vremena. Mamic ostaje u Dinamu,a Rijeka, Hajduk ii ostali sa zaljenjem ce se prisjecati tih vremena i svoje ce zaostatke na kraju prvenstva za Dinamom brojati 20, 30 bodova. Dinamo mozdanece vidjeti sesnaestinu finala Kupa uefe, a istovremeno ostali ce ispadati u prvim, najvise drugim pretkolima. Ivankovica cijenim kao trenera i zao mi je sto se to dogodilo. Medjutim Mamic je ustrojio klub i igracki kadar da s njime prvak moze biti bilo tko, pa i jedan Soldo, bez dana trenerskog iskustva. A Tovari, Riječani i ostali nastavite pljuvat po Mamicu... Ali epilog ce biti isti. posljednje kolo u maksimiru, bilo Rijeka, bilo Hajduk, porcija u gostujucoj mrezi, 20 i toliko bodova prednosti i slavlje. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 787
![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
![]() a mene si uvrijedio i dao sam ti minus reputaciju, jer stvarno mislim da navijači Hajduka i Dinama mogu međusobno komunicirati bez vrijeđanja...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. mika po ovome šta si napisa odman vidim da si ličinka svojstvena samo sebi i svome psihologu,reka bi da imaš 16 god a 35 poruka.. evo ima nas dosta ovde iz dalmacije pa evo ja ću u ime svih zamoliti kome se ti to obraćaš kad spominješ te tovare u svojoj poruci,znaš li uopće šta je tovar ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.