Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi zdravko mamić veliki dinamovac ili.. u Sport forumu; Citat: Pravi autor: lol_lol a ti radis kod njega u agenciji? ..ne...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-08, 09:49   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 787
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase
Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili..

Citat:
Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
a ti radis kod njega u agenciji?
..ne
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 10:00   #42 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,198
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
...podržavam ga u potpunosti (sam malo/puno treba poraditi na nastupima i riječniku)

...samo se ti smij... ja rađe imam sposobnu "seljačinu" nego nesposobnog gospodina...

Sposoban je uzeti tuđu lovu
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 10:32   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
...samo se ti smij... ja rađe imam sposobnu "seljačinu" nego nesposobnog gospodina...
Ta "sposobna seljačina" je pukla ko' kokica.... a sa onoliko para koliko je dobio, Homer Simpson bi nešto napravija... Nije ovo za njega, imam osjećaj da će ga srce strefit svaki čas....
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:28   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 36
Poruka: 55
Mika01

Za Tovare i ostale mi je jasno zasto su protiv Mamica. I ja bi se potajno nadao da ce zbog unutarnjeh sukoba u Hajduku, njegov vodeci operativac otici, ako je taj isti operativac ostavio Dinamo u tri prvenstcva troznamenkasti broj bodova, ponizivsi Dinamo onako u posljednjem kolu, kao sto su modri ponizili skombre ljetos, a Tovari nisu mogli proci centar tijekom utakmice vise od tri, cetiri puta. I na ovakvim mjestima prizivati mamicev odlazak.

Kao drugo, ona glupača Zeljka Ogresta, ni nitko ovdje nema pojima, kad priča o Mamicevih 8 godina u Dinamu. Mamic je prvi operativac kluba od ljeta 2002, do tada je prvi klupski operativac bio Velimir Zajec. Spominju se promjene trenera, pa moglo bi se prvo pocistiti u svom dvoristu, koliko su ostali klubovi promjenili trenera u tom istom razdoblju, i po cemu ce je tu Mamic izuzetak.

Trece, prica se o tudjem novcu s kojim Mamic vodi Dinamo. Ljudi zaboravljaju koliko je grad Split i cijela regija politickim putem ubacivala novaca u hajduk. I to ne od devedesetih, i to ne od osamdesetih, nego od početka 70-ih godina. Gotovo svi gradovi i regije su ubacivali novce u svoje klubove u bivsoj drzavin u ono vrijeme, uglavnom politickim putem, a jedino su grad Zagreb i Dinamo tu bili izuzetak. I sada kada je grad Zagreb stao iza svog kluba, sad se tu javljaju neki. Istovremeno grad Osijek ubacuje veci postotak svog proracuna u NK Osijek, pa nitko ne optuzuje Glavasa, Djapica za tu vrstu lopovluka, ali svi su glasni kada su u pitanju Mamic i Dinamo.

Da je Dinamo u vrijeme ex YU imao covjeka koji se za klub bori kao Mamic, Dinamo bi tijekom 70-ih i 80-ih osvojio 2,3 prvenbstva, i 3,4 kupa vise. I Tovari i Srbi i svi drugi bili su zadovoljni, Dinamo je bio "gospodski" klub, koji ce osvajati eurokupove, ali istovremeno nije mogao biti prvak jedne Jugoslavije. Jer je u igrama izvan terena bio najslabiji, zelio je biti "gospodski klub", gdje ce razni Rocici, Potlačeci, i slicni odmah podviti rep cim dodju pred beogradske Terazije. E gospodo prosla su ta vremena. Mamic ostaje u Dinamu,a Rijeka, Hajduk ii ostali sa zaljenjem ce se prisjecati tih vremena i svoje ce zaostatke na kraju prvenstva za Dinamom brojati 20, 30 bodova. Dinamo mozdanece vidjeti sesnaestinu finala Kupa uefe, a istovremeno ostali ce ispadati u prvim, najvise drugim pretkolima.

Ivankovica cijenim kao trenera i zao mi je sto se to dogodilo. Medjutim Mamic je ustrojio klub i igracki kadar da s njime prvak moze biti bilo tko, pa i jedan Soldo, bez dana trenerskog iskustva. A Tovari, Riječani i ostali nastavite pljuvat po Mamicu... Ali epilog ce biti isti. posljednje kolo u maksimiru, bilo Rijeka, bilo Hajduk, porcija u gostujucoj mrezi, 20 i toliko bodova prednosti i slavlje.
Mika01 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:33   #45 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

Hvala na lijepim riječima......e, usput...pocrvenio si...
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 11:38   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 787
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mika01 Pogledaj Poruke
Mamic ostaje u Dinamu,a Rijeka, Hajduk ii ostali sa zaljenjem ce se prisjecati tih vremena i svoje ce zaostatke na kraju prvenstva za Dinamom brojati 20, 30 bodova. Dinamo mozdanece vidjeti sesnaestinu finala Kupa uefe, a istovremeno ostali ce ispadati u prvim, najvise drugim pretkolima.
...Mika poludi... (imaš jednu zelenu od mene)
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:11   #47 (permalink)
Starter

Mika01

Citat:
...Mika poludi... (imaš jednu zelenu od mene)

Samokorisniče, hajde obrazloži svoje misli. Ili napiši nešto konkretno o čemu pišeš.
Mika01 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:17   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Mika01 Pogledaj Poruke
Samokorisniče, hajde obrazloži svoje misli. Ili napiši nešto konkretno o čemu pišeš.
on je na tvojoj strani

a mene si uvrijedio i dao sam ti minus reputaciju, jer stvarno mislim da navijači Hajduka i Dinama mogu međusobno komunicirati bez vrijeđanja...
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:25   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

mika po ovome šta si napisa odman vidim da si ličinka
svojstvena samo sebi i svome psihologu,reka bi da imaš 16 god a 35 poruka..
evo ima nas dosta ovde iz dalmacije pa evo ja ću u ime svih zamoliti kome se ti to obraćaš kad spominješ te tovare u svojoj poruci,znaš li uopće šta je tovar
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:56   #50 (permalink)
Starter

Mika01

Tovar, šatrovački naziv za Dalmoša...

Zasto bi to bila uvreda?

Kukuljice...
Mika01 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113