| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi zdravko mamić veliki dinamovac ili.. u Sport forumu; Citat: Pravi autor: kresola on je na tvojoj strani a mene si uvrijedio i dao sam ti minus reputaciju, jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-12-07 Godina: 36
Poruka: 55
![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
Zasto bi Tovar bila uvreda, a navijači Hajduka sami na svojim simbolima ističu kako tovar (s malim t na početku) jebe buldoga, pajceka, koriste ga kao svoj simbol. Pa ja ne vidim problema ako ih nazovemo Tovarima A za minus reputaciju, me zaboli kurac kao i za prosjek padalina u Kirgistanu početkom proljeća. Zadnji Uredio Mika01 : 17-01-08 u 13:01. | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
to što mi ističemo na svojim zastavama označava jedan simbol,to je oznaka jednog podneblja a ne da mi aludiramo da smo mi tovari..razumiš? | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
Zapravo boli me kurac, dok vi ovdje omalovazavate jedini osvojeni europski kup od strane hrvatskog kluba, vrijeđate mamica ja cu vas zvati Tovarima. S velikim T. Sviđalo se to tebi ili ne. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| charolastra | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Ajde ohladite malo sa tovarima i prepirkama!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Očeš tovarima zvati i badblueboyse, oni također vrijeđaju mamića?
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
![]() ![]() berto odustani,poznam ovaj profil ljudi,ne isplati se ![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() | Niti su svi BBB-ovci protiv Mamica, niti su svi za. Ona najglasnija grupa je protiv, koja ni sama ne zna sto bi s klubom nakon njega. Još početaka BBB-a ja sam na sjeveru, svaki navijač ima pravo na svoje misljenje. Njih nekoliko je protiv njega, i oni omaju pravo na svoje misljenje. Medjutim oni su na tvoju veliku zalost preslabi da bi ga zbacili. -20 ili -30 pitanje je sad. Medjutim odredjene sanse postoje da do 2011 Mamic napusti Dinamo, pa da vječnoživući klub (koji se kroz povjest zvao i Narodno oslobodilačka vojska Jugoslavije, Jugoslavenski nogometni klub Hajduk, Hrvatski nogometni klub Hajduk) proslavi 100-i rodjendan s naslovom. Citat:
Što je magarčiću? Pokrenuo si pitanje očekujući da će svi pljuvati po Mamiću? sad kada si dobio odgovor i realno obrazloženje zašto ste svi Tovari protiv Mamića (navodno zato sto je prostak, primitivac, ali peče ovih -100 u tri prvenstva), sad ideš u druge vode i bacaš težište diskusije na naziv kojim se svi vi dolje dičite, i imazte taj simbol na svojim zastavama i simbolima. Mamić će još dugo biti u Dinamu, a vi cete jos dugo brojati zaostatke , -20, -30. Teska sudbina za navijače vječnoživućeg kluba. Zadnji Uredio damfisk : 17-01-08 u 14:05. | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zdravko mamić veliki dinamovac ili.. Citat:
Tu se malo varaš...ili misliš da njih 20 nadglasaju sve sa povicima "mamiću cigane". Moje je mišljenje da Mamić hoda po rubu i samo je pitanje vremena kada će mu doči kraj. Uostalom što se mene tiče, neka maminjo ostane doživotno u dinamu, nek postavi sina za trenera kčer za predsjednicu, nek zaposli cijelu obitelj u dinamu...baš me briga, je iznosim svoje mišljenje o takvom čovjeku. Ako ćeš ti podržavati kriminalca, to je tvoja stvar... Što se hajduka tiče, on bi bio u ovakvom stanju bez obzira na Mamića i vjerovatno bi stanje stvari bile jednake...to što se hajduk ne može boriti sa dinamom nije nikakav uspjeh mamića, to je samo zbog ogrovnih razlika u proračunu kluba i nesposobnosti ljudi koji vode hajduk. Što se imena hajduka tičem hajduk se uvijek zvao hajduk...i to ti je činjenica.....za razliku od dinama koji je mnjenjao imena od haška, građanskog, haškagrađanskog, dinama, croatie, dinama....a sad je na pravom putu da se zove nk seljački...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
u ciloj ovoj priči ti si mika ispa magarčina,da 20 bbb protiv mamića.. ![]() ...ja nisam pokrenio priču da svi pljuju po mamiću nego da se svi izjasne o mamiću,neznam razumiš li razliku..ako ne pročitaj više puta i po mogućnosti sporije i naglas...![]() ako ti misdliš da je 20-tak bbb protiv mamića ti neznaš brojati ili nisi nikad bio na sjeveru maximira,prije ih je 500 ali onih pravih istaknutih bbb-a... ![]() kakve veze ima sadašnje stanje Hajduka s dinamom i mamićem,ajde nam hrabri mika objasni ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.