| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Zdravko Popović u Sport forumu; Moram se ovdje osvrnuti na jednog igrača kojeg poznajem iz djetinjstva, ali ga dugo nisam vidio jer su nas puti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Zdravko Popović Moram se ovdje osvrnuti na jednog igrača kojeg poznajem iz djetinjstva, ali ga dugo nisam vidio jer su nas puti odveli na različite strane. Radi se o Zdravku Popoviću, napadaču iz NK Croatia Sesvete, klubu koji je trenutno na 4. poziciji u 2. HNL. Inače, mislim da je čovijek zaslužio temu ovdje jer je postigao odličnih 25 golova u 26 kola. Ne znam je li ovo kolo zabio koji gol, pobjedili su 4:2. E sad mene zanima ide li tko od Vas gledati drugoligaški nogomet, a posebno od vas iz zagrebačkog kraja, tj. ili bolje iz Sesveta, i zna li što više o ovom momku i trenutno kakve su mu kvalitete. Ja se sjećam da se govorilo za njega da će biti stoper jer je zbilja stasit momak, ali evo postade on odličan napadač. Inače ove godine će biti 100% najbolji strijelac 2.HNL-a jer ta 4 kola prije kraja prvenstva je imao 25 golova na kontu, a Bernard Gulić iz Intera Zaprešić ima 16 golova, tako da ga ne može više stići. U toj ligi igra i nekadašnji osvajač brončane medalje sa SP 1998 Petar Krpan, pa Veldin Karić itd .... Mislim da će Zdravko dogodine igrati za neki prvoligaški klub, a koji vidjet ćemo .... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zdravko Popović Pa nisam ja Ma faca zabija k'o lud, a ima i drugih tema svakakvih ... pogledaj malo samo. Netko napravi dobru fintu u švicarskoj ligi i eto ovdje teme i sl. Pa ako je čovjek dao toliko golova, mora da se radi o igraču koji bi imao mjesta barem u Hajduku ili Dinamu na klupi ako ništa drugo. A uostalom, zanima me jeli ga netko gled'o, jer ja nisam od kad je još dijete bio .... Hoćeš da ti nabrojim teme koje su za smeće? Pa ne možeš se snaći od pustih tema, a posebno one koje su tako nalovljene da pojma nemaš što se krije u njima ![]() I nešto off - topic: Ti si muško jeli tako? Svakoga bi to zbunilo: "manekenka", a vidio sam da pišeš u muškom rodu na nekim temama |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zdravko Popović mozda sam musko,znam zdravka upoznao nas frend iz kluba njegovog marko,a cuj ja mu zelim srecu ak uspije al znas vec kako ide u ovoj hr.ako ces dam ti broj od marka pa da ti on da od zdraveta pa da se vidite ,kao emisija ona spajanje nakon dugo vremena hehe cisti offtopic al oprostice nam za dobre svrhe |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zdravko Popović Citat:
Neobično mi je vidjeti: Z. Popović vs. (P.Krpan+V.Karić) 25:12 | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zdravko Popović Ima ovdje kadra za 1.HNL sljedeće sezone: STRIJELCI 2.HNL 27 - Popović (Croatia Sesvete) 19 - Lišnić (Belišće, Hrvatski dragovoljac) 17 - Gulić (Inter) 13 - Kolarić (Belišće) 12 - Cerovečki (Moslavina) 11 - Krpan (Inter Zaprešić) 10 - Pinheiro (Imotski), Zlatar (Hrvatski dragovoljac) 9 - Burčul (Zadar) 8 - Ljuta (Imotski, Solin), Jurin (Hrvatski dragovoljac), Šoltić (Čakovec), Karabogdan (Pomorac), Nikolić (Belišće) 7 - Bačić (Solin), Pavlin (Vukovar 91), Župan (Zadar), Lukunić (Pomorac), Mitrović (Zadar), V. Petrović (Croatia Sesvete) |
| | |
![]() |
| Tagovi: popovic, zdravko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

Svi smo mi MASS SARR