| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Ždrijeb LP namješten??!! u Sport forumu; Na internetu se pojavljuju informacije u kojima se tvrdi da je ždrijeb namješten: Skandalozno: ®drijeb Lige prvaka namjeąten? - Sport - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ždrijeb LP namješten??!! Na internetu se pojavljuju informacije u kojima se tvrdi da je ždrijeb namješten: Skandalozno: ®drijeb Lige prvaka namjeąten? - Sport - Index.hr Zanimljiv mi je taj mail objavjen u 10.30 ujutro gdje je čovjek točno rekao parove! A i podatak da su kladionice stopirale klađenje puno govori! |
| |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ždrijeb LP namješten??!! sa liverpoolovog foruma ![]() jos prije sam našao zanimljiv tekst sa parovima koji bi bili najpogodnjiji za uefu, zapravo da zarade najviše novaca, kad nađem cu staviti
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Ždrijeb LP namješten??!! Nisam iznenađen ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #7 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Ždrijeb LP namješten??!! 0,05% sanse da se pogode svi parovi kako su izvuceni....: p.s. ovaj text ima i na nasem i na engleskom na temi liga prvaka
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| |
![]() |
| Tagovi: liga prvaka, nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.