free iliti cracked mislis...drugacije nejde free...sredi si profil da ti mogu privatnu poruku poslati pa cu ti reci
Raspravljate o temi N 97 s60 v5 free aplikacije znali tko??? u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; gdje tj. na kojoj stranici bi se mogle naći free aplikacije tipa Avanced Call Manager, Adv.Ph lock, BlackList, Adv.D.Lock. itd. ...
free iliti cracked mislis...drugacije nejde free...sredi si profil da ti mogu privatnu poruku poslati pa cu ti reci
Mislim da mi je sa profilom sve ok. ne znam na što točno misliš, zadnji put prije 2 ipo mj. privatnu poruku sa linkovima za area code za N97 mi je poslao "raven 21" i sasvim uredno sam dobio privatnu poruku!
Free ili cracnuta sve jedno smo da mogu instalirati, iako sam čuo da se Nokia sa ovim zadnjim softwareom dobro zaštitila cracanih aplikacija?
Zadnji Uredio IVA-ST : 12-12-09 u 15:21
sad oce![]()
Logirao sam se sve što sam našao za skinuti moj mob. ne podržava jer su sve ozbiljnije aplikacije za starije generacije software s60 v2 i s60 v3Šta ću sad?
u krivi podforum si gledao...ima posebno za s60 v1,za v2 i v3 i posebno za tvoj v5
vacs, ak pricas o tocka sis, onda nista, ak je neki drugi, daj meni link na pm...
Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon.
Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije.
tocka sis da...
Evo ako ima zainteresiranih prodaje se nokia N97 u savršenom stanju i korištena 2mj, razlog prodaje je kupnja motora pa mi fali malo... više na linku: Nokia n97