brijesh briju..
pa kakve su kvalitete mp3 fileovi???
meni na 5800xm zvuk prejebeno radi...surround radi super...kada stavim neki mono zvuk naravno da je drugacije...
al mozhda....slushke...da...
Raspravljate o temi Nokia 5130 xm-zvuk u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; ...kupila sam sinoć ovaj mobitel jer su mi rekli da je to definitivno najbolje šta mogu uzet u tom cjenovnom ...
brijesh briju..
pa kakve su kvalitete mp3 fileovi???
meni na 5800xm zvuk prejebeno radi...surround radi super...kada stavim neki mono zvuk naravno da je drugacije...
al mozhda....slushke...da...
All in all you're just another brick in the wall......
gle postal sam tocno u 12:00 ^^
All in all you're just another brick in the wall......
takoder imam iz XM serije 5310 i zvuk je super...vjerojatno ti je mp3 file slabe kvalitete kako je vec Vuxs rekao...rekla si da si pojacavala na onim tipkama sa strane...probaj ovako,izadi iz svega van i onda pojacaj do kraja,onda udi u music player pusti pjesmu i jos jednom pojacaj do kraja
imas jos i u profilima za pojacavanje zvuka ali to je samo kad ti mobitel zvoni
...jep, izgleda da je fakat stvar u slušama jer ih moram po par puta stavljati da ih mob uopće registrira...i čuje se poprilično jako kad pritisnem ono plosnato dugme na slušama, al samo dok ga držim, čim otpustim opet je slabo...uglavnom, baš su čudne, sutra kupujem nove...hvala na odgovorima...