Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Nokia 5130 xm-zvuk

Raspravljate o temi Nokia 5130 xm-zvuk u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; ...kupila sam sinoć ovaj mobitel jer su mi rekli da je to definitivno najbolje šta mogu uzet u tom cjenovnom ...

Starter
    Datum registracije
    14-02-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Nokia 5130 xm-zvuk

...kupila sam sinoć ovaj mobitel jer su mi rekli da je to definitivno najbolje šta mogu uzet u tom cjenovnom rangu, ako mi je bitan mp3 i kvaliteta zvuka...
    ...e sad, večeras sam prebacila mjuzu i isprobala kako to funkcionira i snašao me šok kad sam skužila da se totalno slabo čuje, ( u kući, a mogu onda zamislit kako se slabo čuje na bučnoj ulici) a glasnoću sam podesila na najjače ( na onim tipkama sa strane, postoj li možda još neki način koji se nalazi u playeru)...ovo vrijedi kad stavim slušalice, a kad ih skinem, preko zvučnika se čuje ok...samo se nadam da je problem u slušalicama i da su te slušalice koje sam dobila s njim najobičnije smeće, a ne da je problem u zvuku...nažalost, trenutno nemam doma nikakve druge da budem sigurna da je stvar u slušalicama, moram pričekat do ponedjeljka...
    ...kakva su vaša iskustva sa zvukom kod ovog mobitela?

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: Nokia 5130 xm-zvuk

brijesh briju..
    pa kakve su kvalitete mp3 fileovi???
    meni na 5800xm zvuk prejebeno radi...surround radi super...kada stavim neki mono zvuk naravno da je drugacije...
    al mozhda....slushke...da...
    All in all you're just another brick in the wall......

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

gle postal sam tocno u 12:00 ^^
    All in all you're just another brick in the wall......

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

takoder imam iz XM serije 5310 i zvuk je super...vjerojatno ti je mp3 file slabe kvalitete kako je vec Vuxs rekao...rekla si da si pojacavala na onim tipkama sa strane...probaj ovako,izadi iz svega van i onda pojacaj do kraja,onda udi u music player pusti pjesmu i jos jednom pojacaj do kraja

imas jos i u profilima za pojacavanje zvuka ali to je samo kad ti mobitel zvoni

Starter
    Datum registracije
    14-02-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

...jep, izgleda da je fakat stvar u slušama jer ih moram po par puta stavljati da ih mob uopće registrira...i čuje se poprilično jako kad pritisnem ono plosnato dugme na slušama, al samo dok ga držim, čim otpustim opet je slabo ...uglavnom, baš su čudne, sutra kupujem nove...hvala na odgovorima...

Lajkaj nas na Facebooku