Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 29

Nokia 5800 Update

Raspravljate o temi Nokia 5800 Update u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; Ovako imam nokiu e52 od t-mobilea i idu mi na zivce neke njihove postavke oko interneta a i oko nekih ...

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Re: Nokia 5800 Update

Ovako imam nokiu e52 od t-mobilea i idu mi na zivce neke njihove postavke oko interneta a i oko nekih drugih stvari.. nikad se nisam raspitivao o tome, pa pitam da li bi mi netko mogao u detalje objasniti kako debrandirati mob da imam orig software od nokie? i da zadrzim garanciju(ali to je manje bitno ako se ne moze).. Molim vas... Hvala

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Skineš ovo: Downloads : B-phreaks Online Shop, Your Source For Mobile Phone Unlock Solutions

Promjeniš product code u 0578063

Ako ne znas kako to promjenit, malo proguglaj, meni se ne da... Al nije komplicirano u svakom slucaju..

Onda skineš NSU, i staviš najnoviji software.

Ako ti se sta dogodi s mobitelom da ga trebas nosit na servis, samo vratis original product code...

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Jel bi te ikako mogao zamolit detaljnije, jer stvarno nikad nisam to radio.. tamo mi izbaci 3 programa na onoj stranici.. a sto se tice googlanja, bas zato sam i pitao jer nisam nista prakticno nasao.. ako ti se neda thanx anyway..

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Ovaj prvi skines, zaboravio sam to napisat Nemesis Service Suite (NSS)

Evo i kako promijenit code...

http://handphone-solution.blogspot.c...s-service.html

Ovaj NSU (Nokia software update) je jednostavan za koristit. To ces skuzit vec...

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Ma nsu kuzim.. to je jedino sto kuzim .. Daj prije nego pocnem radit mi samo napisi jel trebam ovaj product code od t-mobilea zapisat ako bi ga htio vratit ili je neki standardni? i taj product code 0578063 koji si napisao, jel i on standardni ili?

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Taj sto sam ti ja napisao to ti je code za balkan. Tako ces imat i hrvatski jezik. Zapisi taj negdje, za svaki slucaj, premda vjerovatno se i njega moze nac negdje...

A NSU ti je jako jednostavan. Skineš ga OVDJE, instaliras, spojis mobitel kablom, pokrenes program i pratis upute. Napravi prije backup imenika i bitnih stvari s moba da ne bi ostao bez tog...

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Daj mi samo stranicu za product code di mogu naci.. jesi uzeo u obzir da imam e52? posto je ovo forum od 5800?

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Da, odavdje sam ti code prepisao...

Nokioteca Forum > Product Codes Nokia E52 Rm-469

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Ma ja sam nasao na ovoj stranici..

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=890253

evo uspio sam.. jooooj hvala ti puno.. ja sam mislio da je ovo prekomplicirano... ljubim te u celo ... pozdrav...

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

imam jedno pitanje u vezi garmina.. stavio sam garmin na mobitel i sebi na e52 i bratu na 5800.. stavio sam ih jednog kraj drugog na balkonu i na 5800 je nasao signal nakon 5min.. moj e52 je jucer stajao sat vremena, danas opet nekih sat vremena i nikako da nadje bolju gps preciznost.. zasto je to tako? zato sam i htio promijeniti software jer sam mislio da je t-mobile malo oslabio gps da koristim gps-a..

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku