Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 29 od 29

Nokia 5800 Update

Raspravljate o temi Nokia 5800 Update u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; Možda je njemu ukljucen a-GPS a tebi nije....

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Re: Nokia 5800 Update

Možda je njemu ukljucen a-GPS a tebi nije.

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Nije.. i sebi i njemu sam ugasio.. sve sam ugasio i ostavio samo integrirani gps.. i u garminu sam podesio samo na integrirani.. njemu zeli, meni ne..

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Ej gggiga aj mi reci please u cemu je razlika product codea?

0578063 BALKANS SLO SER Metal Al
    0584048 BALKANS SLO SER Golden Al
    0586128 E52 RM-469 Country Variant Croatia HR Metal grey
    0587166 E52 RM-469 Country Variant Croatia HR Golden alu

Jel razlika sto pokriva vise regija ili se razlikuje jos nesto?? Thanks

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

nema razlike

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times
    Imam pitanje.. kako sam imao zadnji update 21.013 kod promijene product codea mi je formatiralo cijeli mob i nanovo instaliralo kao da sam ga kupio.. nakon sto sam trazio update 22.009, nasao sam ali na drugom product codeu.. kada sam vratio na stari product code nije mi htjelo reinstall software i kaze da imam zadnju verziju i da ne mogu updateat.. i kad mi je updatealo novu verziju softwarea nije mi formatiralo mob,nego samo nasnimilo nove stvari na vec postojeci software.. mene samo zanima kako da postignem da mi opet kod updateanja cijeli software nanovo instalira i formatira mob??? Ako netko zna.. jer mi mob negdje koristi 10MB a neznam di.. nije ni internet ni poruke ni ostalo.. Hvala
    Zadnji Uredio vacs : 18-12-09 u 13:42

Starter Avatar od korisnika KlokanJack
    Datum registracije
    21-06-09
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Smile Re: Nokia 5800 Update

Citat Pravi autor: Lfbo Pogledaj Poruke
    Imam pitanje.. kako sam imao zadnji update 21.013 kod promijene product codea mi je formatiralo cijeli mob i nanovo instaliralo kao da sam ga kupio.. nakon sto sam trazio update 22.009, nasao sam ali na drugom product codeu.. kada sam vratio na stari product code nije mi htjelo reinstall software i kaze da imam zadnju verziju i da ne mogu updateat.. i kad mi je updatealo novu verziju softwarea nije mi formatiralo mob,nego samo nasnimilo nove stvari na vec postojeci software.. mene samo zanima kako da postignem da mi opet kod updateanja cijeli software nanovo instalira i formatira mob??? Ako netko zna.. jer mi mob negdje koristi 10MB a neznam di.. nije ni internet ni poruke ni ostalo.. Hvala
    Nije ti htjelo update napravit jer je to vjerovatno bilo zadnji update za tvoj product key. Zasto si pokusao reinstalirati software?
    Kod mene se mob isto ne formatira, to mozes sa resetom ako bas zelis...
    Ako zelis da se mob formatira, instaliraj update i onda ga formatiras...
    Valjda sam dobro skuzio sta si pitao jer ti je tekst malo cudan
    ======================================

Eh da, stigao je v40 za nas product key. Danas sam ga instalirao i mogu rec da sam se preporodio s mobitelom... To sam od njega ocekivao kad sam ga kupovao...
    Live For Speed S2 Licensed Driver!
    Made in Zagorje

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Nije cudan nego je dugacak .. Ma ja sam samo htio da mi se software reinstalira.. Da se vrati na tvornicke postavke,ali ne sa onom opcijom u mobu,nego da sve izbrise.. jer mi se gubilo negdje 15 MB a ne znam gdje.. Nije ni na poruke,ni na mail,ni na pricuvu od interneta.. I neki lik mi je napisao sto trebam napravit i to je to.. Treba ovo napravit: Ugasit mob, stisnut Call key + * + 3 + power button točno tim redosljedom i držat ih istovremeno dok se mob ne upali i pojavi Nokia logo. I sve je ko da si ga kupio,nema ni tema koje si nasnimio ni programa.. To sam trazio.. Tako da Hvala..

Starter Avatar od korisnika KlokanJack
    Datum registracije
    21-06-09
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Lfbo Pogledaj Poruke
    Nije cudan nego je dugacak .. Ma ja sam samo htio da mi se software reinstalira.. Da se vrati na tvornicke postavke,ali ne sa onom opcijom u mobu,nego da sve izbrise.. jer mi se gubilo negdje 15 MB a ne znam gdje.. Nije ni na poruke,ni na mail,ni na pricuvu od interneta.. I neki lik mi je napisao sto trebam napravit i to je to.. Treba ovo napravit: Ugasit mob, stisnut Call key + * + 3 + power button točno tim redosljedom i držat ih istovremeno dok se mob ne upali i pojavi Nokia logo. I sve je ko da si ga kupio,nema ni tema koje si nasnimio ni programa.. To sam trazio.. Tako da Hvala..
    Pa to ti je hard reset.... Zelena, Crvena i tipka kamere... drzis dok mob ne zavibrira...
    Live For Speed S2 Licensed Driver!
    Made in Zagorje

Starter
    Datum registracije
    24-10-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Ha sad znam.. ovo mi je prva nokia od 3310.. A zadnji mob mi je bio samsung D900i i na njemu mi nisu trebale ovakve stvari.. Znas i sam koliko je mob jednostavan.. pozdrav

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku