da...imas mob za nase trziste...znaci ima balkanski kod a jos uvijek nije dosa novi firmware za nase trziste...ili se strpi jos par tjedana dok dode ili si promjeni product code na EURO1 pa onda stavi novi soft ali onda neces imati hrvatski jezik
Raspravljate o temi nokia 5800xm firmware v40.0.005 problem sa updateom u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; kada odem na software update prepozna mi kao najnoviji update v31.0.101 zelim noviju verziju (40.0.005) ali ne znam kako da ...
da...imas mob za nase trziste...znaci ima balkanski kod a jos uvijek nije dosa novi firmware za nase trziste...ili se strpi jos par tjedana dok dode ili si promjeni product code na EURO1 pa onda stavi novi soft ali onda neces imati hrvatski jezik
e stvar je u tome sto je mob kupljen u njemackoj i ja sam jos uvijek u njemackoj... znaci da je moguce da je problem u tome sto jos nije stiglo za odredeno trziste... a mi se mozda i znamo posto sam i ja u slunju cesto![]()
hm...cudno da onda nije doslo...provjeri na nokiinoj stranici ili promjeni product code (vjerojatno koristis njemacki pa ti odgovara EURO1)
posla sam ti pm za poznanstvo (a je svijet mali u pm)
probao sam na stranici al mi prepozna najnoviju v31.....
a morat cu onda vidit negdje kako se to sa product keyom radi.... nema mi druge
Nego, jel se zna mozda kad ce otprilike doc za nas "balkance"???
A sto se v40 tice, mislim da cemo se preporodit s mobitelima jer je dosta toga sto vizualno, a sto funkcionalno promjenjeno....![]()
Live For Speed S2 Licensed Driver!
Made in Zagorje
dal nije jos dosa?
neznam zašto čekate v40 za balkan, samo promjenite product code i updajte mob na v40.....
neki su navikli na hrvatski i neki koriste t9...ako promjenis na neki drugi nece imati te dvije opcije