Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

nokia n900 vs htc hd2

Raspravljate o temi nokia n900 vs htc hd2 u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; mala pomoc,nemogu se odluciti koji da kupim......

Početnik Avatar od korisnika repa19sb
    Datum registracije
    01-09-08
    Poruka
    68
    Liked
    2 times

nokia n900 vs htc hd2

mala pomoc,nemogu se odluciti koji da kupim...

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: nokia n900 vs htc hd2

jako tezak izbor...kad sam vidio ime teme mislio sam odma reci "definitivno nokia" al sam ipak isa provjeriti kaki je htc i boga mi jebeno izgleda,jos jebeno tanak je,a i jebene specifikacije...al opet nokia je nokia,jos sad sa linuxom,jako puno programa ce dolaziti za njega i jos ima tipkovnicu tak da kad trebas nest na brzaka da se ne jebes sa touchom...neznam,zbilja neznam (ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo)

dakle nokii ide plus za software,tipkovnicu i carl zeiss lece a htcu za veci ekran,jaci cpu,vise rama,tanji

htc-u minus za win mobile,nisam bas cuo puno dobrih stvari za njega

Regularni forumas Avatar od korisnika Supremeus
    Datum registracije
    04-06-08
    Starost
    21
    Poruka
    219
    Liked
    0 times

Mislim da ti je bolje uzeti Nokiu, iz jednostavnog razloga što je linux praktički nepogrešiv, a i Nokia je Nokia...
    Per sempre bianconero!
    La vita è dura in ogni significato!

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Nokia je dobrano iskopirala HTC-ov dizajn. (pogledajte malo unazad modele HTC-a)

Imam Touch Cruise preko 2 godine i još uvijek radi savršeno od Wi-fi do GPS-a. Stvar je u tome što HTC nije telefon za svakoga zbog WM-a. Hrpetine programa ima za džabe, nađe se sve živo što vam treba. Osobno nemam previše prigovora za WM jer nemam nekih problema s njima. N900 ni HD2 nisi mobiteli za šminku, tako da će običnog korisnika razočarati i unijeti mu frustracije u život.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Početnik Avatar od korisnika repa19sb
    Datum registracije
    01-09-08
    Poruka
    68
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Nokia je dobrano iskopirala HTC-ov dizajn. (pogledajte malo unazad modele HTC-a)

Imam Touch Cruise preko 2 godine i još uvijek radi savršeno od Wi-fi do GPS-a. Stvar je u tome što HTC nije telefon za svakoga zbog WM-a. Hrpetine programa ima za džabe, nađe se sve živo što vam treba. Osobno nemam previše prigovora za WM jer nemam nekih problema s njima. N900 ni HD2 nisi mobiteli za šminku, tako da će običnog korisnika razočarati i unijeti mu frustracije u život.
    meni osobno je bolji htc zbog os-a wm,dok kod n900 nisam siguran da ce im proc ovaj eksperiment sa novim os-om.

Lajkaj nas na Facebooku