Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

nokia n95 8gb problem

Raspravljate o temi nokia n95 8gb problem u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; naime...probudim se jedno jutro i vidim da nema signala, palim gasim ovo ono ali jednostavno ga nema, odnesem u mobis ...

Starter Avatar od korisnika atila_the_hun
    Datum registracije
    22-01-08
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

nokia n95 8gb problem

naime...probudim se jedno jutro i vidim da nema signala, palim gasim ovo ono ali jednostavno ga nema, odnesem u mobis oni posalju u zg...cekam ja njihov poziv nekih 5-6 dana kad ono: "mobitel je proizveden u singapuru (nije mi jasno sto to triba znacit),otisla je maticna ploca i cijena popravka je 6 300 kn"

inace, posjedujem kutiju i papire od slovenske firme TUŠ koja se bavi prodajom mobitela, ali garanciju neman vise

dali je itko imao takav ili slican problem i postoji li alternativa, znaci da ne bacam mobitel u smece
    ...sam biras,ili imas muda ili ides u skolu...

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: nokia n95 8gb problem

kopiraj sve podatke sa njega,prodaj za 500kn i kupi u oglasniku drugi za cca 1300kn...jeftinije rjesenje mi ne pada na pamet

Datum registracije
    22-01-08
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    kopiraj sve podatke sa njega,prodaj za 500kn i kupi u oglasniku drugi za cca 1300kn...jeftinije rjesenje mi ne pada na pamet

razmislja san o tome, rade bi ga minja za neki mobitel tipa se k850 polovni ili tako nesto nego se sad tu natezat za 500 kn po oglasnicima

inace, vec 8 godina koristim samo nokie, trenutno iman u ladici 6600,6230i i 6030 koje rade, ova 6230i ima 320 sati odlaznih/dolaznih poziva nikad se ugasila ni zastekala nije, ali sad san se razocara

ozbiljno razmisljan bi li se pribacia na se

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

ja ti isto oduvijek imam nokiu (5110,3310,8310,7650,6630,n91,n80,n95,n82,6030,5310,n86) i jedina nokia sa kojom sam ima problema je bila n95,sama mi je brisala podatke sa kartice tj ucinila ih nedostupnim tako da sam ju proda kroz dva tjedna i kupio n82 i odtad nikad vise problema sa njima...tako da moze samo bit da te pogodila losa serija...mislim tvoje pare,ucini sta oces ali ja nebi moga sa nokie na SE (pogotovo ne sa symbiana)

Datum registracije
    22-01-08
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

ziva istina, mislin da ce kroz par dana doci 6700

nokia je nokia, sve ostalu su...

Lajkaj nas na Facebooku