Po meni je čisti snobovizam imati takav mobitel...... Ako već ne želim imati posla sa "običnim" mobitelima, rađe ću posegnuti za dosta odličnim mobitelima cijene oko 500 ojra......
Raspravljate o temi skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 3G Network UMTS 2100 Announced 2008, August Status Available. Released 2008, ...
Po meni je čisti snobovizam imati takav mobitel...... Ako već ne želim imati posla sa "običnim" mobitelima, rađe ću posegnuti za dosta odličnim mobitelima cijene oko 500 ojra......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ko ima para nek si kupi, ko nema nema i Zdra'o
Mobitel mi izgleda moćno, ali ne bi ga nikad kupio... Nekako mi ne paseA ne bi ni 1000 evrića da o za mobitel
![]()
meni to izgleda ko nekakva kutijica za sminku.. samo sto nema ogledalo i kutijice sa sjenilom, sjajilom i ostalim glupostima![]()
Preskupo je to za mene, i nije mi nešto na prvi pogled
Just be yourself and if people don't like you fuck them
ne sviđa mi se
Nije skup... pa ima recimo puno, puno skupljih satova... vidi Sanadera npr. to je statusni simbol i ima svoje kupce...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Ruzan mi je..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
smetje... seka mi dobila sirocco i bash je losh.. ono fuj..
pa to nebi nosila ni viktorija bekem.. mob je bash bzvz radje onda secreta uzeti
All in all you're just another brick in the wall......
ah..sirocco je star ko vrag..