Ružan nije i kvlitetan sigurno je. Sad sam starom poslao slike i jebeš mi sve ako ga ne kupi u roku od 24h.On je inače bolestan za serijom 8 i samo to koristi već godinama.
Ali brate, šta je previše - previše je (para).![]()
Raspravljate o temi skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte u Nokia forumu, dio Mobiteli foruma; Ajme, još jedno ružno smeće iz Njokie......
Ružan nije i kvlitetan sigurno je. Sad sam starom poslao slike i jebeš mi sve ako ga ne kupi u roku od 24h.On je inače bolestan za serijom 8 i samo to koristi već godinama.
Ali brate, šta je previše - previše je (para).![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Lol, šta sam rekao; stari me odmah nazvao i rekao da ga još danas kupuje samo ako ga imaju u Mobisu!Luđak!
Btw, Grofe, jel' telefon već dostupan ili...?
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
izašao je prije5 dana na tržište..a to da li je u hrvatskoj...
Ne svida mi se u potpunosti... katastrofa...
7500
Pa kupim odlican komp za to, i vrlo dobar mob...![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
meni je ružan, skup, ne bih ga nikad kupila.
ne volim nokiu
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Kolko mogu dobiti za korišteni 8800arte,garancija i sva oprema,2 mjeseca star?
Mobitel je prekrasan i nemojte pricat glupost, taj mobitel toliko vrijedi i tu nema dileme....Moj ga brat ima i taj mobitel je visoke kvalitete sve je čelik, staklo, karbonsaka vlakna....(da ne nabrajam)....Ima i mnogo inovativnih funkcija....A ne sad tu neki plastični mobiteli kao što su:Nokia n95.n96,97, I phone....itd..malo ti padne na pod i pukne ekran od plastike...a ako nemas para za novu nokiu kupi polovnu...ja imam nokiu 8600 LUNA i vro je kvalitetna,kad sam mijenjao maskicu sve je metal i titan iznutra, a tek klizni mehanizam(NEPOKVARIV) kao i kod 8800 carbon arte, mehanizam je na kuglice....i jos puno toga....
Taj mobiteltraje vjecno....
VIDI:
Nokia 8800 Carbon Arte - Magazin Mobil Media Online