| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Alfa, Damfisk, Šumsko Voće, bannovi i svađe u Croportal.net forumu; Obrisao sam sve one teme jer nemaju smisla i sve će se ovdje sada postati. Alfa je maknut sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Alfa, Damfisk, Šumsko Voće, bannovi i svađe Obrisao sam sve one teme jer nemaju smisla i sve će se ovdje sada postati. Alfa je maknut sa moderatorskog mjesta jer nije to smio napraviti. Damfisk je dobio upozorenje jer je jebao mater javno na forumu nekome, što isto tako nije u redu i nije dozvoljeno po pravilima ponašanja. Bann je maknut DAMFISKU I Šumskom Voću jer ga ne zaslužuju! Toliko od mene... |
| |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Alfa, Damfisk, Šumsko Voće, bannovi i svađe Slažem se sa odlukom.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Alfa, Damfisk, Šumsko Voće, bannovi i svađe Podržavam takvu odluku iako su svi skupa pogriješili !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Alfa, Damfisk, Šumsko Voće, bannovi i svađe Ej,mama...šta se nisi ti jučer složila sa Pharaohom da nemaš više kaj radit na ovom forumu ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Alfa, Damfisk, Šumsko Voće, bannovi i svađe Zašto ne bi bila na forumu? Rekli su da neće ako se stvari ne dovedu u red što jesu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: alfa, bann, damfisk, sumsko voce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.