Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi ban korisnika ive_ri u Croportal.net forumu; Zato što je svima promijenio potpise na forumu i zato što je maknuo ban nekim userima i pravio se da ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 31-10-07, 21:37   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,638
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ban korisnika ive_ri

Zato što je svima promijenio potpise na forumu

i zato što je maknuo ban nekim userima i pravio se da nije on

A ja mogu sve vidjeti šta koji moderator radi u mod logovima, da kreira novu temu pa obriše ja je vidim.

Ima sreće što nećemo podići sudsku tužbu jer ovo što je napravio je kazneno djelo.
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-10-07, 21:38   #2 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Ive_Ri je zauvijek baniran

Ma definitivno nije to on napravio, Kiki, to ga je neko sjebo, daj malo temeljitije to sve provjerite...

Bez uvrede al mislim da on apsolutno nije sposoban, sto se znanja tice, napravit takvo nešto..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-10-07, 21:40   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ne vjerujem da je on. Pa rekao je da mu je netko provalio lozinku i pisao umjesto njega. Valjda i svašta radio.
teica je offline  
Star 31-10-07, 21:42   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ne nemogu vidjeti vaše lozinke, jer se to treba kopati po bazi u phpmyadminu što je dosta komplicirano

on mora da je dao nekom od njih svoj password
Kristijan je offline  
Star 31-10-07, 21:42   #5 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

i ja bi se složio sa servantom kiki,
vozio sam ga do zg i nazad...pa on bi prije izgubio 2 ovce kad bi mu dao na čuvanje a ne hackirao CP
fat_boy_slim je offline  
Star 31-10-07, 21:43   #6 (permalink)
Administrator

nije to nikakvo hakiranje, nego je samo neko ušao u moderatorski dio pod njegovim imenom

idem još istražiti IP adrese i sve poslati abuse službi
Kristijan je offline  
Star 31-10-07, 21:46   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Ma definitivno nije to on napravio, Kiki, to ga je neko sjebo, daj malo temeljitije to sve provjerite...

Bez uvrede al mislim da on apsolutno nije sposoban, sto se znanja tice, napravit takvo nešto..
Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
i ja bi se složio sa servantom kiki,
vozio sam ga do zg i nazad...pa on bi prije izgubio 2 ovce kad bi mu dao na čuvanje a ne hackirao CP
i ja bih se složila...

Klub Under 16
icegirl je offline  
Star 31-10-07, 21:47   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Nema šanse, nije on stoposto.

malo se više potrudi kristijane.
Datachi je offline  
Star 31-10-07, 21:47   #9 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ne vjerujem ni ja da je on

24....
cina je offline  
Star 31-10-07, 21:48   #10 (permalink)
Administrator

gledajte IP adresa mu je ista, ako mu se neko ulogirao u account onda bi trebao imati još neku ip adresu, a on ima istu
Kristijan je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: ban korisnika, ive_ri

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108