| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi ban korisnika ive_ri u Croportal.net forumu; mi bi svi trebali znati njegov IP? pogledaj dublje. ne mozes mu vidjeti IP jer nije online, zar ne?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Administrator | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran mogu mu vidjeti IP odkada se registrirao pa sve do danas, u svakom trenutku kada dođe online, pa tako i sada mogu vidjeti, i zadnji put kad je bio tu ip adresu mu je uvijek ista, adsl net t-com detalje neću iznositi, a ovo ide abuse službi i u petak riješavam u firmi pa ako i treba podići će se tužba ![]() |
| |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Citat:
hacker može svašta napraviti,,,a nema sumnje da d-man nije hacker... ovo je totalna glupost jer ive-ri nema nikakva znanja o hackeriranju, a realno? on je bio aktivan i nije mu bilo od koristi napraviti nešto takvo
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Administrator | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Citat:
evo i tebi ban ne pitajte me zašto jer ko me pita dobit će i on | |
| |
| | #15 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Citat:
valjda si čuo za vB Proxyje Zadnji Uredio Datachi : 31-10-07 u 21:58. | |
| |
| | #18 (permalink) |
| Administrator | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran evo i tebi ban
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 01-11-07 u 17:23. |
| |
![]() |
| Tagovi: ban korisnika, ive_ri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

pozrav.bezim