Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi ban korisnika ive_ri u Croportal.net forumu; Evo kiki ovaj privitak je dokaz da mi se taj "hacker" javio na skype...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 31-10-07, 23:10   #41 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,789
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Ive_Ri je zauvijek baniran

Evo kiki ovaj privitak je dokaz da mi se taj "hacker" javio na skype
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Untitled.jpg (44.5 KB, 133 pogleda)
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-10-07, 23:12   #42 (permalink)
nick kombinira

Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

I poslao mi je fajl kao objašnjenje kako su ti provalili u sistem, to ću ti poslat na pp, mislim da nije pametno ovdje.

Ili da to postavim ovdje? Poslat ću ti to kad odgovoriš.

Eto nadam se da će se sve riješit
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-10-07, 23:14   #43 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

zašto se više ne može spojit na mod ploču preko opcija korisnika iz profila? da i to nije djelo ovog? kiki?
prospero je offline  
Star 31-10-07, 23:17   #44 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

tako je, novim moderatorima sam zabranio da nemaju opciju gledanaj profila i mjenjanja, mogu u temamama moderirati
Kristijan je offline  
Star 31-10-07, 23:20   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

znaci ive ti znas ko je ? ili ??' a zbunj..kako ti se javio na skype,bok ja sam haker ?! zbunj
manekenka je offline  
Star 31-10-07, 23:24   #46 (permalink)
nick kombinira

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
znaci ive ti znas ko je ? ili ??' a zbunj..kako ti se javio na skype,bok ja sam haker ?! zbunj
Gledaj , on je admin na jednom drugom forumu i pošto ja tamo imam isto korisničko ime i u profilu mi piše skype kontakt javio mi se kao predstavnik nekakve grupe koja je hakirala cp šta ti ja znam i govorio mi o tome.

Evo sad sam poslao Kikiju na pp tekst koji objašnjava kako su to napravili, znači cijeli kod koji mi je poslao preko skypa, pa neka on pogleda to, valda će on nešto skužit iz toga, ja nemam pojma šta to znači.
Ive_ri je offline  
Star 31-10-07, 23:27   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

aha uzim sad
manekenka je offline  
Star 31-10-07, 23:33   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 230
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A koji je tebi [biiip], da hoćeš ban?!? Ako si takav mazohist, javi se Acnknusunamun a ne voditeljima foruma...
Ma smeta mi ovaj naziv starter! Ovo je jedini način da to maknem Tko će stići napisati još 1000 poruka da to maknem. Možda bi mogao brojati u onom topicu od 10000 pa da sam izbrojim do kraja
h.poirot je offline  
Star 31-10-07, 23:34   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,972
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
Pravi autor: h.poirot Pogledaj Poruke
Ma smeta mi ovaj naziv starter! Ovo je jedini način da to maknem Tko će stići napisati još 1000 poruka da to maknem. Možda bi mogao brojati u onom topicu od 10000 pa da sam izbrojim do kraja
Pa napiši još 20-ak postova pa ćeš bit regularni forumaš

BTW
U tom topicu se ne broje postovi
Neptune je offline  
Star 31-10-07, 23:34   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma ne brini- starter prestaneš biti sa 100 ili čak manje poruka.
Zatvorena Tema
Tagovi: ban korisnika, ive_ri

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114