| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi ban korisnika ive_ri u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Ma ne brini- starter prestaneš biti sa 100 ili čak manje poruka. sa 73... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Ej, a glede ovih nestalih postova koje mnogi tu spominju- 'birtija' je po novom u 'igrama bez granica', pa vam je broj postova pao za onoliko koliko ste postali tamo... U mom slučaju, skoro 1200 poruka. Ipak sam ja više materijal za konobara, nego za akademika. ![]() P.S. ja ne ću reći ni riječ- meni je 'birtija' kao i neke teme u 'igrama' bitna zbog druženja i upoznavanja; brojale se poruke tamo ili ne. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #54 (permalink) | ||
| Nježni predator | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Citat:
Citat:
Pass se može otkriti ako nekom znaš nick i e-mail s kojeg je registriran. Većina nas ovdje ima e-mailove od MSN-a koji su obično identični e-mailovima s kojima smo se regali na forum. U pričicu koju je napričao Ivetu više ne vjerujem nego što je realna. Mjenjajte e-mailove. PS Mislim da Icegirl nije zaslužila ban?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | ||
| |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Citat:
![]() A komentar na ove bedarije - djecija posla. Neš ti gušta ić radi sranja po drugom forumu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| |
| | #56 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran I, Kiki, jel ti je šta pomoglo ono šta sam ti poslao na pm? Si otkrio šta? Ajde pa da se i ova zbrka riješi.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Nisam se prije miješao u ovo, ali mi je jako drago što je Ive i dalje s nama! Do sada se pokazao kao dobar momak i nekako mi "ne leži" da bi on tako nešto napravio. Isto tako, veika čestitka Kikiju koji je pokazao da ipak ima sluha za forumaše i njihove pritužbe! Samo tako naprijed gazda, očito forum dobro funkcionira i postaje drugima trn u oku! |
| |
| | #58 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Citat:
![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| |
| | #59 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ive_Ri je zauvijek baniran Ne kuzim, kaj se sad ljutis na mene nesto? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
![]() |
| Tagovi: ban korisnika, ive_ri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

Ipak sam ja više materijal za konobara, nego za akademika.