Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi ban korisnika ive_ri u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Ma ne brini- starter prestaneš biti sa 100 ili čak manje poruka. sa 73...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 31-10-07, 23:38   #51 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Ive_Ri je zauvijek baniran

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ma ne brini- starter prestaneš biti sa 100 ili čak manje poruka.
sa 73
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-10-07, 23:55   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,249
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

di si izvuko sad 73? off ispricavam se na pm cu
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-11-07, 03:35   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ej, a glede ovih nestalih postova koje mnogi tu spominju- 'birtija' je po novom u 'igrama bez granica', pa vam je broj postova pao za onoliko koliko ste postali tamo... U mom slučaju, skoro 1200 poruka. Ipak sam ja više materijal za konobara, nego za akademika.

P.S. ja ne ću reći ni riječ- meni je 'birtija' kao i neke teme u 'igrama' bitna zbog druženja i upoznavanja; brojale se poruke tamo ili ne.
Star 01-11-07, 10:52   #54 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,087
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
neću sa tobom preko pp-a nego javno

zašto ti je ip adresa bila ista čitavo vrijeme, znam da se preko proxy-a može mjenjati ip adresa

dali ti je isti password bio na tom forumu kao i ovdje
Postoji neka skriptica koja sakriva IP, i mislim da je to objašnjenje zašto nisi vidio IP s kojeg je šaljivdžija upao.

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
da, molio bih sve modove da pormijene password i to je to

ne treba nikakva druga sigurnost jer je nemoguće hackirati ovaj forum
Po meni nije hackiran forum, nego je samo otkriven pass moderatora.
Pass se može otkriti ako nekom znaš nick i e-mail s kojeg je registriran.

Većina nas ovdje ima e-mailove od MSN-a koji su obično identični e-mailovima s kojima smo se regali na forum.
U pričicu koju je napričao Ivetu više ne vjerujem nego što je realna.

Mjenjajte e-mailove.

PS Mislim da Icegirl nije zaslužila ban?

Maslow je online sada  
Star 01-11-07, 10:53   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
P.S. ja ne ću reći ni riječ - meni je 'birtija' kao i neke teme u 'igrama' bitna zbog druženja i upoznavanja; brojale se poruke tamo ili ne.
Glavno da si napisao ovo poboldano...sad sve ovo ima veliku tezinu sta si izjavio

A komentar na ove bedarije - djecija posla. Neš ti gušta ić radi sranja po drugom forumu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Star 01-11-07, 10:59   #56 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,639
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

I, Kiki, jel ti je šta pomoglo ono šta sam ti poslao na pm? Si otkrio šta?

Ajde pa da se i ova zbrka riješi.

Prijave za CP virtualnu kladionicu - click
Ive_ri je offline  
Star 01-11-07, 11:31   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Nisam se prije miješao u ovo, ali mi je jako drago što je Ive i dalje s nama! Do sada se pokazao kao dobar momak i nekako mi "ne leži" da bi on tako nešto napravio.

Isto tako, veika čestitka Kikiju koji je pokazao da ipak ima sluha za forumaše i njihove pritužbe! Samo tako naprijed gazda, očito forum dobro funkcionira i postaje drugima trn u oku!
Dr Jekyll je offline  
Star 01-11-07, 11:38   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Glavno da si napisao ovo poboldano...sad sve ovo ima veliku tezinu sta si izjavio
A mene bi kao trebala zaboliti jedna stvar jesi li ti shvatio što sam htio reći ili ne, i što ti misliš o tome???
Star 01-11-07, 11:41   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
A mene bi kao trebala zaboliti jedna stvar jesi li ti shvatio što sam htio reći ili ne, i što ti misliš o tome???
Wolfe frende pa viš da se lik šalio...čemu agresivnost
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Star 01-11-07, 11:43   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ne kuzim, kaj se sad ljutis na mene nesto?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Zatvorena Tema
Tagovi: ban korisnika, ive_ri

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113