| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Baniran zenskarosh u Croportal.net forumu; ma to je tak ionak trazio, ... ne mislim cak niti da je ozbiljno mislio sranja koja je pisao,(zar moze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh ma to je tak ionak trazio, ... ne mislim cak niti da je ozbiljno mislio sranja koja je pisao,(zar moze bit tolko glup?), neg voli kontrolirat tuđe reakcije, izazivat i ispitivat granice. a od takvih se bolje odmaknit, ili jos bolje, maknit njih
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| |
| | #13 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh A joj ![]() (ovo je ironija) Ja sam dobila pm od njega jer ga zezam za godine tipa "ugrist ću te mala, mi smo istih godina", na kaj sam ja odgovorila da to jesu moje prave godina i možda njegov IQ ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| |
| | #15 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Ovo je samo pristojni dio moga pm - a ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Baniran zenskarosh hmm.. mislim da malo nije fer.. uostalom, cemu sluzi opcija IGNORE ako ne sluzi upravo tome da ignororate one koji vam idu na zivce?
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Zapravo je Shelby u pravu,svi imamo opciju ignore koju mozemo koristiti ako nam netko smeta i zivciraju nas njegove poruke...Osobno me se ne tice sto je dobio ban kao sto mi ni on nije nicim isprovocirao tako da cu se drzati sa strane,to me se ne tice,ali ipak smatram da nije fer takav nacin
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #19 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=_Aris_;859267]Uz jednoglasno stajalište naših forumaša da je dotični naporan, dosadan, spamma, priča gluposti i nije nešto vrijedno doprinjeo forumu, korisnika baniramo iako nije prekršio pravila, nego jednostavno iritantna osoba./QUOTE] Ja sam za daljnju radikalnu akciju "čišćenja" ditičnih sličnih ili istih nazora i načina funkcioniranja na ovom forumu Jedno je inatiti se što je fer, a što nije i ja sam se inatio milijun puta ovdje uz svakakve posljedice, ali da pojedinci svaki imalo zanimljiv topis zaseru debilni komentarima dok drugi šute i neće reagirati nema smisla i koji je onda uopće smisao foruma
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh NJegova aktivnost unistava dobru atmosferu na forumu, a pored toga to da nije krsio pravila je samo fraza, jer mozemo naci mjesta gdje je krsio pravila, ali nam se (meni) ne da traziti... jer mislim da je to sto ne doprinosi pozitivno forumu dovoljan razlog za ban, ako uymemo u obyir da srcano doprinosi negativno razbijanju diskusije, te, iako suptilno vrijeda ne samo pojedince, nego i skupine - npr. dalmatince. Uvreda je covjeku uvreda, ako je moze shvatiti iz upucenih rijeci... nije sve u eksplicitnoj upotrebi, jer ruyne rijeci svi upotrebljvamo, pa ne bivamo banirani zbog toga, ako su smjesetene u pravi kontekst.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.

ovo je van svakog zakona