| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Baniran zenskarosh u Croportal.net forumu; Pa neznam za PM itd,al viidm da neki pisu da nije nist prekrsio,tako samo kazem ,ako je tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| next best thing | Re: Baniran zenskarosh a da napravimo Survivor natjecanje za mlade spamere , svaki tjedan zadatke i nominacije na kraju tjedna i onda anketa i glasanje forumaša koji survivor/spamer puši ban ![]() ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Bez riječi.............
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| |
| | #35 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh hmm pa vech ga imam kaj che mi josh jedno ![]()
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Jbt od kud je ovaj izronio?? Nisam ni znao za tog lika na cpt forumu, bogami i ono malo njegovih postova sto sam sad procitao nista ne kontam, tip ima skroz nesuvisle misli,jebo ga onaj ko mu dade kompjuter. Mislim da ga nije trebalo banat ako nije prekrsio pravila,dovoljno ga je ignorirati i ne odg na njegove nebuloze. Otvoris njegov post,vidis da je napisao gomilu gluposti,zatvoris post i odes na neki pametniji.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| |
| | #37 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Citat:
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist | |
| |
| | #38 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Baniran zenskarosh trebalo ga je bannat,i ja bi ga bannala da mogu,i ja mislim da treba bannat odma one koji su već bannani a registriraju se ponovno pod drugim nickom,kao npr exer-pican.picanko pa strašno....ja mislim da sve take treba bannati jel samo smetaju na forumu i glume nešto ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #39 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baniran zenskarosh Citat:
![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

, svaki tjedan zadatke i nominacije na kraju tjedna i onda anketa i glasanje forumaša koji survivor/spamer puši ban 

pa strašno....