Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Baniran zenskarosh u Croportal.net forumu; Pa neznam za PM itd,al viidm da neki pisu da nije nist prekrsio,tako samo kazem ,ako je tako ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 08-04-08, 22:48   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-04-08
Godina: 21
Poruka: 154
picanko
Re: Baniran zenskarosh

Pa neznam za PM itd,al viidm da neki pisu da nije nist prekrsio,tako samo kazem ,ako je tako da onda nije u redu.. tako mozemo i tebe bannat
picanko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-04-08, 22:57   #32 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

a da napravimo Survivor natjecanje za mlade spamere , svaki tjedan zadatke i nominacije na kraju tjedna i onda anketa i glasanje forumaša koji survivor/spamer puši ban
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 10-04-08, 13:57   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Bez riječi.............

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Star 10-04-08, 13:58   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,616
Locrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
a da napravimo Survivor natjecanje za mlade spamere , svaki tjedan zadatke i nominacije na kraju tjedna i onda anketa i glasanje forumaša koji survivor/spamer puši ban
I pobjednik dobije VIP članstvo....

Locrian85 je offline  
Star 10-04-08, 14:20   #35 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

hmm pa vech ga imam kaj che mi josh jedno

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Star 10-04-08, 20:55   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 706
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Jbt od kud je ovaj izronio?? Nisam ni znao za tog lika na cpt forumu, bogami i ono malo njegovih postova sto sam sad procitao nista ne kontam, tip ima skroz nesuvisle misli,jebo ga onaj ko mu dade kompjuter. Mislim da ga nije trebalo banat ako nije prekrsio pravila,dovoljno ga je ignorirati i ne odg na njegove nebuloze. Otvoris njegov post,vidis da je napisao gomilu gluposti,zatvoris post i odes na neki pametniji.
Star 10-04-08, 22:17   #37 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: omahen Pogledaj Poruke
Jbt od kud je ovaj izronio?? Nisam ni znao za tog lika na cpt forumu, bogami i ono malo njegovih postova sto sam sad procitao nista ne kontam, tip ima skroz nesuvisle misli,jebo ga onaj ko mu dade kompjuter. Mislim da ga nije trebalo banat ako nije prekrsio pravila,dovoljno ga je ignorirati i ne odg na njegove nebuloze. Otvoris njegov post,vidis da je napisao gomilu gluposti,zatvoris post i odes na neki pametniji.
i kad vidiš njega na 80% postova zatvoriš forum i odeš na neki pametniji, e pa mi smo tu da to spriječimo.. nije sve u pravilima... održavamo i ugodnu atmosferu... pa tu bi se sve by the book, mogle stvoriti takve tenzije da sve ljude otjeramo sa foruma... zašto bi to dopuštali...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Star 11-04-08, 10:25   #38 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

trebalo ga je bannat,i ja bi ga bannala da mogu,i ja mislim da treba bannat odma one koji su već bannani a registriraju se ponovno pod drugim nickom,kao npr exer-pican.picanko pa strašno....
ja mislim da sve take treba bannati jel samo smetaju na forumu i glume nešto
Star 11-04-08, 10:31   #39 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
trebalo ga je bannat,i ja bi ga bannala da mogu,i ja mislim da treba bannat odma one koji su već bannani a registriraju se ponovno pod drugim nickom,kao npr exer-pican.picanko pa strašno....
ja mislim da sve take treba bannati jel samo smetaju na forumu i glume nešto
5 puta si spomenula riječ banati... samo polako, nemoj biti frustrirana, nećeš moći spavati večeras zbog toga
Star 11-04-08, 22:03   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 489
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

divno
denserica je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113