Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi BITCHARKA novi vip član u Croportal.net forumu; a nikaj.. ja odustajem.. ostat ću livadarka.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-03-07, 14:08   #31 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan
Re: BITCHARKA novi vip član

a nikaj.. ja odustajem.. ostat ću livadarka..
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:09   #32 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

kaj odustaješ, tek je počelo biti zanimljivo
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:11   #33 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
a nikaj.. ja odustajem.. ostat ću livadarka..

ne daj se devil!!!

Zadnji Uredio Kristijan : 09-03-07 u 14:16.
BITCHARKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:19   #34 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
pa ja mislim da bi to bilo potpuno logicno..pa ipak sam ja gazdarica.. moram jos dogovoriti sva pravila sa gazdom pa ti javim.. veselim se nasem ugodnom druzenju!

Naravno.

I ja se također veselim našem eventualnom druženju, za koje garantiram da će bit ugodno (meni sigurno, a i vjerovatno i tebi )

Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:30   #35 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Naravno.

I ja se također veselim našem eventualnom druženju, za koje garantiram da će bit ugodno (meni sigurno, a i vjerovatno i tebi )

ako0 garantiras onda stvarno ne znam sto cekamo..daj se bookiraj kod gazde za mjesto i datum.. c ya
BITCHARKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:32   #36 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Datum: srijeda, 14. ožujak, 17.30.
Mjesto: može Split, može Zagreb... samo reci, tu sam
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:32   #37 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

gazda je sada pogledao u rokovnik i vidio da nema slobodnog vremena
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:34   #38 (permalink)
glup & gluplji

Mislim da je bitnije je li njezin jebovnik, khm, pardon - rokovnik- ispunjen...

Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:38   #39 (permalink)
Administrator

pa je

Slobodno Vrijeme:

Ponedjeljak od 14-23 - jebanje sa gazdom
Utorak od 14-23 - jebanje sa gazdom
Srijeda od 14-23 - jebanje sa gazdom
Četvrtak od 14-23 jebanje sa gazdom
Petak od 14-22 - jebanje sa gazdom, od 23 -2 izalazak negdje van, od 2-5 jebanje sa gazdom
Subota - jebanje sa gazdom, nema izlazaka
Nedjelja - jebanje sa gazdom

Vidiš nema mjesta

ali evo nek se tebi little devil javi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-07, 14:45   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

past ćeš ispit od tolko jebanja ... možda da te damfisk zamjeni, čisto iz praktičnih razloga? ti učiš, on .. već šta misli radit
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vip korisnik

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114