| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi BITCHARKA novi vip član u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan pa je Slobodno Vrijeme: Ponedjeljak od 14-23 - jebanje sa gazdom Utorak od 14-23 - jebanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BITCHARKA novi vip član Citat:
Svaka čast na izdržljivosti, ali tebi će se od tolike jebačine kurac stanjit i ušiljkit ko B-olovka (to ti je ona mekana ) a njezina pizda će počet pokazivat znakove azbestoze na unutrašnjim stijenkamalakše malo, pobogu... vjeruj mi, kad ti pomodre muda sjetit ćeš se ovoga što ti ja pričam BTW - ja ću se onda rezervirat za srijedu u terminu od 10 do 12 ujutro. OK?
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BITCHARKA novi vip član Napisat ću ja obrazloženu ispričnicu, a sve u skladu sa odredbom Zakona o srednjim školama, čl. 19. st. 2. "Opravdani izostanak radi dvosatnog seksa sa odvjetnikom"
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BITCHARKA novi vip član Nije bilo jebanje sa odvjetnikom, nema ispričnice Naime, u gore spomenutom Zakonu o srednjim školama, čl. 23. st. 1.a) navodi se "Izostanak zbog cijelodnevog seksa sa stalnim partnernom neće se opravdati" ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: vip korisnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.

) a njezina pizda će počet pokazivat znakove azbestoze na unutrašnjim stijenkama