| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Broj Poruka u Croportal.net forumu; Pa ako ih veseli... Bolje to, nego da piše taj broj pstova ispunjen glupostima, da bi nabio postove...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj Poruka Pa ako ih veseli... Bolje to, nego da piše taj broj pstova ispunjen glupostima, da bi nabio postove...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj Poruka Što ćeš onda ukidat to... Pa šta nije bolje da pišu brojeve, da bi nabili postove, tamo gdje je predviđeno, nego da pričaju gluposti, gdje nije predviđeno, s istim ciljem??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj Poruka zajebavam malo, vidim da si htijela nešto reć, pa si se zbunila, sorry... ![]()
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Broj Poruka I ja bi to maknuo... Kaladont,da/ne,jedno ili drugo... Neka zbraja samo u ozbiljnijim temama !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj Poruka a ja gledam otkud mi toliko postova ![]() možda je bolje kao što je bilo dosad da se ove teme za ubijanje vremena ne broje, ali s druge strane, aris ima pravo - ak se već spama, nek se tamo spama!
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj Poruka Možda da ih podmuklo pustite da misle da mogu nabijati postove tamo, a onda jednom u tri mjeseca fino skratite sve, tako da piše samo broj ozbiljnih postova i vuk sit i ovca cijela i spameri gdje im je mjesto i forum, čist od takvih... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: broj poruka, poruke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

, imao je 1260 danas ima 2700