| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Check if already posted u Croportal.net forumu; Gazda stavi ovaj plugin,da nebude toliko duplih tema,jer dosta korisnika ne koristi search RapidShare: 1-Click Webhosting... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Check if already posted Gazda stavi ovaj plugin,da nebude toliko duplih tema,jer dosta korisnika ne koristi search RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Check if already posted Korisno ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Check if already posted Moglo bi biti veoma korisno
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Check if already posted ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Check if already posted A dobro, ima on sada posla sa faksom koliko sam čuo tuda po forumu, neka čovjek prije to riješi pa će onda pomalo , ima vremena
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 897
![]() | Re: Check if already posted to bi dobro došlo što se tiče tema di se koriste imena i prezimena kao npr kod slika žena, jer kolko sam skužio pretražuje po nazivu teme, ali ima dosta tema istog sadržaja ali različitog naslova tako da bi opet dolazilo do duplanja... ali zato imamo moderatore ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: already, check, posted |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:00.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!