| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Croportal sastanak - sudjelovanje u kreiranju croportala u Croportal.net forumu; ovako to bi bilo u petak ili subotu, mislili smo da se okupimo u adriji mediji - radnička 39 kod mercatora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Croportal sastanak - sudjelovanje u kreiranju croportala ovako to bi bilo u petak ili subotu, mislili smo da se okupimo u adriji mediji - radnička 39 kod mercatora i da vam predložimo croportal, da sudjelujete u kreiranju novoga croportala budući da mnogi modovi nemogu doći onda smo odlučili napraviti video konferenciju i svima dati pristup na net da vam možemo predložiti neke stvari vip članovi, modovi, dugogodišnji članovi....ste zainteresirani |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Croportal sastanak - sudjelovanje u kreiranju croportala Vuxs,jel ti odgovara "aktivni" članovi ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal sastanak - sudjelovanje u kreiranju croportala Kul... reci vrijeme samo, to mi je 5 minuta od doma... ![]() edit: Kiki jel se sjećaš kak smo kreirali izgled foruma/podforuma... davno je to bilo, kad je tek došao VB forum.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 14-10-07 u 20:44. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Croportal sastanak - sudjelovanje u kreiranju croportala U petak sam poslje 16h slobodan, bilo za okupljanje u adriji ili za ovu drugu varijantu U subotu me nema, doma sam možda tek navečer...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
ovih dana ćemo i posložiti moderatore bit će nekih i novih i drugačije ćemo to malo srediti sutra ću vam javiti neke detalje, pa ću otvoriti novu temu no prvo ovo, da vidim tko je sve na popisu da dođe 1.Kristijan 2.Bitcharka 3.Joks 4.Sahasa 5.romano 6._Aris_ 7.Daidza 8.Morpheus 9.Ševa to su ljudi koji bi došli u adria mediu na kolače i cugu ![]() ako nemogu svi onda nećemo organizirati, bolje je da organiziramo video konferenciju da svi učestvuju u ovome, a kolače za neki drugi puta ok onda Petak u 17h kome sve odgovara nek se izjasni
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 14-10-07 u 20:52. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal sastanak - sudjelovanje u kreiranju croportala odgovara.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: adria media, croportal, kreiranje, sastanak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.