| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Dodao sam sve moderatore u Croportal.net forumu; Hvala svima... i daidzi na ppu, a što je "plavi"?? Nisam upoznat sa situacijom...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dodao sam sve moderatore Hvala svima... i daidzi na ppu, a što je "plavi"?? Nisam upoznat sa situacijom... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Dodao sam sve moderatore Pogledaj početnu stranicu foruma ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dodao sam sve moderatore Aha... mod sam... kul... hvala Kiki... jel to znači da sad mogu banirati?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Dodao sam sve moderatore Aha... ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dodao sam sve moderatore Hehe, znam, al eto ak netko treći bude čitao da zna i on... Zajebavam se, neg... još jednom hvala na povjerenju i svi ste dobrodošli na moj podforum, ako imate kakvih problema, pitanja, nedoumica, imate nešto za reći i podjeliti sa svima nama, a ja ću malo počistiti sve to, ustvari sve pobacat u smeće, pa da bude preglednije...kad nađem vremena, naravno... ![]()
| | |
| | #17 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dodao sam sve moderatore Aris je na lijep način poželio dobrodošlicu na svom podforumu ![]() i ja sam mislio to napraviti ali sam odustao jer teme kao: -sise, bradavice i sl., -ajd da vidimo ko će staviti bolju guzicu, -spavao sam sa sestrom od bake ali me mama htjela takodjer, -jeste si ikad probali pokušati popušiti kurac, -sestra mi se jebe s psom a ja ga izvodim u šetnju...zašto? itd. itd. su toliko dubokoumne i atraktivne da službena dobrodošlica zaista nije potrebna al svejedno...uživajte i dobrodošli ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dodao sam sve moderatore cestitam fbs-u i arisu ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dodao sam sve moderatore Citat:
![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodani moderatori, moderatori |
« Statistike surfova - Fat_boy_slim primjer :D
|
Slay i Fat Boy Slim novi moderatori, Wonderwall vip član »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.