| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Evo nas na novom serveru? u Croportal.net forumu; kako vam radi sve, još se trebaju neke stvari staviti pa će biti još bolji, ali kako vam se sada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jebote..u zadnjih sat vremena sam sto puta refreshao i radi jebeno dobro da sam zaboravio kako to izgleda......svaka čast gazda i držim fige da sve dalje šljaka kako treba....... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Evo nas na novom serveru? Više nego dobro. Ne treba više čekati na ništa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: Evo nas na novom serveru? Za sad radi fenomenalno! Prek 70 usera online i niš ne šteka ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Evo nas na novom serveru? Fora je ova stvar da nemožeš poslat dva ista odgovora zaredom ![]() Sad sam maloprije stisnuo slučajno dvaput da mi pošalje istu poruku i nije mi dalo, napisao je da je poruka ista kao ona koju sam već poslao ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: evo, nas, novom, serveru |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.