| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Greške na forumu u Croportal.net forumu; oni se ne bore, oni samo žele pomoći da se to bolje sredi i da ne bude grešaka, oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške na forumu Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Greške na forumu Noćni Život <- Ovo je naslov. Sve o noćnom životu. <- Ovo nije podnaslov nego već recimo kao neki opis. Na njih masu je stavio točke a neke nije stoga izgleda malo "neuredno". Muški Kutak Za poklonike pive, daljinskog, verbalnog šovinizma i ostalih muških spika... <- Zašto bi ovdje trebala biti jedna točka? Ispravno je da tri točke označavaju nedorečenost, ali kod nizanja zadnji niz riječi završava tako da se veznik i stavi ispred stoga nebi trebalo biti više riječi. Da je stavio zarez umjesto i onda bi trebale biti tri točke. A ono tamo ne biti. sam riječ označio skupa sa točkom a kad sam pisao tu riječ onda sam nisam space udrio kako treba ![]() Zadnji Uredio ice : 19-02-07 u 00:17. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Purger | Re: Greške na forumu Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry,Kiki na offtopicu al sam morao reagirat.... ![]() ![]() ![]() Jur@ care... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Greške na forumu I tko je osvojio VIP članstvo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Purger | Re: Greške na forumu Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gramaticke greske, greske, greske na forumu, prijevod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.