Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Joks postao Vip Član u Croportal.net forumu; čestitam...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-10-06, 19:34   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Joks postao Vip Član

čestitam
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 19:36   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Joks postao Vip Član

Čestitke i od mene !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 19:52   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,871
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Hvala!

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 19:53   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Čestitam

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 20:24   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

Mislim da je to zaslužio.
Čestitke i od mene.
markoivan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 20:31   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

čestitam joks, zaslužio si
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 20:34   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

zasto si mi pobriso post? zajebavo sam se i lijepo sam stavio smajlica...

dobro, bit cu i ja dosadan...

CESTITAM

gee
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 22:04   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,936
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

congratz

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 22:57   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Čestitam!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 22:57   #10 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,420
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Mislim da je ovo Joks odavno zaslužio.
Iskrene čestitke.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: clan, joks, postao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114