Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi kako dodati youtube filmiće na forum u Croportal.net forumu; Ovo je kod - Kod: [youtube] [/ youtube] u taj kod između youtube stavite brojeve na kraju linka od youtube ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-06, 16:54   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,828
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
kako dodati youtube filmiće na forum

Ovo je kod -
Kod:
[youtube]  [/ youtube]
u taj kod između youtube stavite brojeve na kraju linka od youtube linka

http://youtube.com/watch?v= JFwCCL0Vh6U

ovo podebljano stavite u onaj gore youtube kod

Primjer:

Kod:
[youtube]JFwCCL0Vh6U[/ youtube]
Razmak između [/ youtube] kose crta i youtubea ne ide, ali budući da ne želim da mi se prikaže filmić morao sam staviti ovako, vi ga spojite ovako /youtube

Zadnji Uredio Kristijan : 08-11-06 u 16:57.
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-06, 18:15   #2 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,400
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: kako dodati youtoube filmiće na forum

jupi
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-06, 19:34   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,818
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Odlična stvar

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-06, 16:34   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-11-05
Poruka: 80
jozek1 se izdvaja iz mase

to je super stvar baš sam se pitao kad ćete startati sa tim ...
ali ipak zar nije jednostavnije da aktivirate u porukama
opciju Insert flash file: [flash width=# height=#]flash URL[/flash] ili
Insert video file: [video width=# height=#]file URL[/video]
ja sad nezna dali ovaj forum ima uopšte tu opciju u pozadini a da nije aktivirana

naprimjer ovaj forum ima sve te dodatne opcije i mnogo više phpBB2.de :: Offizieller Deutscher phpBB, phpBB2 und phpBB3 Support

Zadnji Uredio jozek1 : 09-11-06 u 16:37.
jozek1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-06, 19:28   #5 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

nema tu opciju, mogu staviti, ali ne znam kaj će nam flash
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-06, 14:21   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-11-05
Poruka: 80
jozek1 se izdvaja iz mase

flesh je jako dobra opcija naprimjer za clipove sa youtube ili metacafe te stranice imaju opciju Embeddable Player taj link kopiraš u poruku izdvojiš flesch link i uneseš u flesch opciju u poruci potvrdiš, postaviš rezoluciju slike i gotov je flesh video sa direktnim prenosom u temu
jozek1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 16:50   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

pa cemu se zafrkavati sa width i height tagovima kad ovako bbcode sve sam rijesi... samo pejstas video_id izmedju dva youtube taga... voila
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 17:53   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 31
Poruka: 2
lazic se izdvaja iz mase

Pozdrav svima..Ja imam forum koji je u verziji SMF 1.1.2..kazu da taj youtube radi,,instalirao sam ga..

i pojavilo mi se sledece

znaci uradio sam kako ste opisali..

i kada posaljem poruku meni izlazi ovo...

da tema koju koristim je Dilber Multicolor
mada sam probao isto i u osnovnoj temi isto se desava da li zna neko u cemu je problem.hvala..
lazic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 17:56   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,910
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

argh..pojma nemam

Zadnji Uredio slay : 07-03-07 u 18:01.
slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 18:23   #10 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: lazic Pogledaj Poruke
Pozdrav svima..Ja imam forum koji je u verziji SMF 1.1.2..kazu da taj youtube radi,,instalirao sam ga..

i pojavilo mi se sledece

znaci uradio sam kako ste opisali..

i kada posaljem poruku meni izlazi ovo...

da tema koju koristim je Dilber Multicolor
mada sam probao isto i u osnovnoj temi isto se desava da li zna neko u cemu je problem.hvala..
oprosti laziću ali ovo ide u najveći lol na svijetu

evo sada sam se nasmijao dobro pa ću ti odgovoriti na pitanje

ovo samo ja prvo sredio u postavkama, dodao kodove u administraciji i tek onda objasnio userima kako oni mogu dodati filmiće na forum

a da bi oni mogli dodati ovako kako je objašnjeno ja sam prije toga morao sve složiti u admin meniju
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dodati, filmice, forum, kako, youtoube

« Greške na forumu | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114