| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi kako dodati youtube filmiće na forum u Croportal.net forumu; Ovo je kod - Kod: [youtube] [/ youtube] u taj kod između youtube stavite brojeve na kraju linka od youtube ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | kako dodati youtube filmiće na forum Ovo je kod - Kod: [youtube] [/ youtube] http://youtube.com/watch?v= JFwCCL0Vh6U ovo podebljano stavite u onaj gore youtube kod Primjer: Kod: [youtube]JFwCCL0Vh6U[/ youtube]
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 08-11-06 u 16:57. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: kako dodati youtoube filmiće na forum Odlična stvar ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-11-05 Lokacija: varazdin
Poruka: 80
![]() | Re: kako dodati youtoube filmiće na forum to je super stvar baš sam se pitao kad ćete startati sa tim ... ali ipak zar nije jednostavnije da aktivirate u porukama opciju Insert flash file: [flash width=# height=#]flash URL[/flash] ili Insert video file: [video width=# height=#]file URL[/video] ja sad nezna dali ovaj forum ima uopšte tu opciju u pozadini a da nije aktivirana naprimjer ovaj forum ima sve te dodatne opcije i mnogo više phpBB2.de :: Offizieller Deutscher phpBB, phpBB2 und phpBB3 Support Zadnji Uredio jozek1 : 09-11-06 u 16:37. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-11-05 Lokacija: varazdin
Poruka: 80
![]() | Re: kako dodati youtoube filmiće na forum flesh je jako dobra opcija naprimjer za clipove sa youtube ili metacafe te stranice imaju opciju Embeddable Player taj link kopiraš u poruku izdvojiš flesch link i uneseš u flesch opciju u poruci potvrdiš, postaviš rezoluciju slike i gotov je flesh video sa direktnim prenosom u temu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako dodati youtoube filmiće na forum pa cemu se zafrkavati sa width i height tagovima kad ovako bbcode sve sam rijesi... samo pejstas video_id izmedju dva youtube taga... voila
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07 Godina: 31
Poruka: 2
![]() | Re: kako dodati youtoube filmiće na forum Pozdrav svima..Ja imam forum koji je u verziji SMF 1.1.2..kazu da taj youtube radi,,instalirao sam ga.. i pojavilo mi se sledece ![]() znaci uradio sam kako ste opisali.. ![]() i kada posaljem poruku meni izlazi ovo... ![]() da tema koju koristim je Dilber Multicolor mada sam probao isto i u osnovnoj temi isto se desava da li zna neko u cemu je problem.hvala.. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Administrator | Re: kako dodati youtoube filmiće na forum Citat:
evo sada sam se nasmijao dobro pa ću ti odgovoriti na pitanje ovo samo ja prvo sredio u postavkama, dodao kodove u administraciji i tek onda objasnio userima kako oni mogu dodati filmiće na forum ![]() a da bi oni mogli dodati ovako kako je objašnjeno ja sam prije toga morao sve složiti u admin meniju ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodati, filmice, forum, kako, youtoube |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.