jupi![]()
Raspravljate o temi kako dodati youtube filmiće na forum u Obavijesti Administratora forumu, dio Croportal.net foruma; Ovo je kod - Kod: [youtube] [/ youtube] u taj kod između youtube stavite brojeve na kraju linka od youtube ...
Zadnji Uredio Pretorian : 08-11-06 u 17:57
jupi![]()
Odlična stvar![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
to je super stvar baš sam se pitao kad ćete startati sa tim ...
ali ipak zar nije jednostavnije da aktivirate u porukama
opciju Insert flash file: [flash width=# height=#]flash URL[/flash] ili
Insert video file: [video width=# height=#]file URL[/video]
ja sad nezna dali ovaj forum ima uopšte tu opciju u pozadini a da nije aktivirana
naprimjer ovaj forum ima sve te dodatne opcije i mnogo više phpBB2.de :: Offizieller Deutscher phpBB, phpBB2 und phpBB3 Support
Zadnji Uredio jozek1 : 09-11-06 u 17:37
nema tu opciju, mogu staviti, ali ne znam kaj će nam flash![]()
flesh je jako dobra opcija naprimjer za clipove sa youtube ili metacafe te stranice imaju opciju Embeddable Player taj link kopiraš u poruku izdvojiš flesch link i uneseš u flesch opciju u poruci potvrdiš, postaviš rezoluciju slike i gotov je flesh video sa direktnim prenosom u temu
pa cemu se zafrkavati sa width i height tagovima kad ovako bbcode sve sam rijesi... samo pejstas video_id izmedju dva youtube taga... voila
www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd...
Medicinske E-Knjige
>> Click here to enlarge my penis <<
Pozdrav svima..Ja imam forum koji je u verziji SMF 1.1.2..kazu da taj youtube radi,,instalirao sam ga..
i pojavilo mi se sledece
znaci uradio sam kako ste opisali..
i kada posaljem poruku meni izlazi ovo...
da tema koju koristim je Dilber Multicolor
mada sam probao isto i u osnovnoj temi isto se desava da li zna neko u cemu je problem.hvala..
argh..pojma nemam![]()
Zadnji Uredio slay : 07-03-07 u 19:01
[sigpic][/sigpic]
oprosti laziću ali ovo ide u najveći lol na svijetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo sada sam se nasmijao dobro pa ću ti odgovoriti na pitanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo samo ja prvo sredio u postavkama, dodao kodove u administraciji i tek onda objasnio userima kako oni mogu dodati filmiće na forum
a da bi oni mogli dodati ovako kako je objašnjeno ja sam prije toga morao sve složiti u admin meniju![]()