| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi kako dodati youtube filmiće na forum u Croportal.net forumu; ne kuzim koji kod treba staviti izmedju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 188
![]() | Re: kako dodati youtube filmiće na forum ne kuzim koji kod treba staviti izmedju
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako dodati youtube filmiće na forum onaj kod iza znaka jednakosti iliti = Sve ti je lijepo objašnjeno na prvoj stranici A ako je npr ovakav kod ubacuješ samo ovo boldano, dakle izbacuješ ona nastavak &feature=related http://www.youtube.com/watch?v=-JGP1v9bxpQ&feature=related tj samo ovaj dio dodaješ -JGP1v9bxpQ
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: kako dodati youtube filmiće na forum Citat:
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodati, filmice, forum, kako, youtoube |
« Novi moderatori na forumu
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

funky_d