| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi kako sada radi server? u Croportal.net forumu; ja sam u lokalnoj mrezi pa meni leti ... medjutim kako radi na dslu, kako radi van hrv, kako radi na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: kako sada radi server? Ja sam na dsl-u i radi odlično, sve je brzo. Kako će tek biti sa svim ramom ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: kako sada radi server? heh ... da, Kiki bi me valda opet zvao da ga vozim ![]() sad još nije sve prepuno usera, pa ne znam kolko je opterećenje ... ali ugodnije je sigurno ... možda se prebacim u Linux da vidim kak tam radi (puno mi je brži Firefox kad surfam u Linuxu) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako sada radi server? meni super, dosta je brže! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: kako sada radi server? Sada je online 21 članova i 53 gostiju, ako bude ovako brz i kad nas bude 150 biti će odlično. Probao sam otići u slike da vidim kako njih diže i puno je brže, baš primjetna razlika.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: brzina servera, novi server |
« Novi Forumi
|
Broj Poruka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.