| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Kako vam se sviđa forum sada? u Croportal.net forumu; Šta kažete a moram još stvari dosta srediti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Pa kaj nije vrlo isti? Jedino nema hrpe onih sranja od reklama
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Vrati kod online korisnika ono da su posebno napisani "Croportal ekipa" ![]() I korisnička ploča mi je prije bila bolja...to jest izbornik ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Citat:
Pa ja ću krepat hahahhahaha Inače, jedinu promjenu koju sam vidio je da ima manje onih reklama, neznam možda još nešto uočim nisam ni gledao baš kako treba. E, i kad će ono portal? Mislim da su bili rekli 6.11, tako nešto? E da, i slažem se s tobom dr jekyll u vezi ovoga citata: (moram ovdje offtopic radit zato jer ste mi tamo zatvorili temu , al ovo je zadnji )"Nisi u pravu - Kikiju je najmanji problem banirat nekoga (jer to može napravit bez nekakvih dodatnih većih objašnjavanja) i jednostavno prijeći preko svega. Al čovjek je ipak uvidio i ispravio svoju pogrešku. Zato smatram da se nije ponio jadno kako ti kažeš. Ljudi smo, griješimo!Na kraju je važno ispravit pogrešku. Jedino mi se čini da je Kristijan malo nervozan, olako dijeli banane. Al, jebiga, ja kad sam nervozan i mramorni kipovi bježe od mene!" Slažem se potpuno,jebiga ko zna kako bi ja , ti ili netko treći reagirali u takvoj situaciji kakvoj je bio Kiki, važno je da se sve ispravilo. Eto sad hladne glave to govorim kad više nisam nervozan ![]() I sorry za offtopic ![]() Zadnji Uredio Ive_ri : 02-11-07 u 12:35. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam se sviđa forum sada? super, nema reklama i nekako mi ide brze nego prije, prije bi stekao nekih par sekundi, sad nema više “štekanja” edit: ovo nešto nova ova lampica dolje za online i offline? kad svijetli je on kad ne je off ![]()
__________________ 20LEGEND |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, novi server, puno brze |
« Novi moderatori na forumu
|
forum showbiz, dionice, fondovi, osiguranja, krediti, banke i leasing »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.