Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Kako vam se sviđa forum sada? u Croportal.net forumu; Šta kažete a moram još stvari dosta srediti...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-11-07, 11:37   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Kako vam se sviđa forum sada?

Šta kažete

a moram još stvari dosta srediti
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 11:40   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Kako vam se sviđa forum sada?

Pa kaj nije vrlo isti? Jedino nema hrpe onih sranja od reklama
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 11:41   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa da i nova verzija je gore, ali ima još posla
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 11:45   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Napokon nema onoliko reklama
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 11:47   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Vrati kod online korisnika ono da su posebno napisani "Croportal ekipa"
I korisnička ploča mi je prije bila bolja...to jest izbornik

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 11:49   #6 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Želim novi izgled noviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 11:53   #7 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

nisam primijetio ništa novo (adblock koristim ) osim da je nestao portal koji je valjda u pripremi
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 12:22   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Još mi se nešto čudan učinio...već sam mislio da ga je Ive hakirao za osvetu...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 12:25   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Još mi se nešto čudan učinio...već sam mislio da ga je Ive hakirao za osvetu...

Pa ja ću krepat hahahhahaha

Inače, jedinu promjenu koju sam vidio je da ima manje onih reklama, neznam možda još nešto uočim nisam ni gledao baš kako treba.

E, i kad će ono portal? Mislim da su bili rekli 6.11, tako nešto?

E da, i slažem se s tobom dr jekyll u vezi ovoga citata: (moram ovdje offtopic radit zato jer ste mi tamo zatvorili temu , al ovo je zadnji )

"Nisi u pravu - Kikiju je najmanji problem banirat nekoga (jer to može napravit bez nekakvih dodatnih većih objašnjavanja) i jednostavno prijeći preko svega. Al čovjek je ipak uvidio i ispravio svoju pogrešku. Zato smatram da se nije ponio jadno kako ti kažeš. Ljudi smo, griješimo!Na kraju je važno ispravit pogrešku.

Jedino mi se čini da je Kristijan malo nervozan, olako dijeli banane. Al, jebiga, ja kad sam nervozan i mramorni kipovi bježe od mene!"

Slažem se potpuno,jebiga ko zna kako bi ja , ti ili netko treći reagirali u takvoj situaciji kakvoj je bio Kiki, važno je da se sve ispravilo.

Eto sad hladne glave to govorim kad više nisam nervozan

I sorry za offtopic

Zadnji Uredio Ive_ri : 02-11-07 u 12:35.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 12:45   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,619
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat

super, nema reklama i nekako mi ide brze nego prije, prije bi stekao nekih par sekundi, sad nema više “štekanja”
edit: ovo nešto nova ova lampica dolje za online i offline? kad svijetli je on kad ne je off
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forum, novi server, puno brze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111