Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Kako vam se sviđa forum sada? u Croportal.net forumu; forum je extra...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-08, 12:54   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-03-08
Godina: 16
Poruka: 172
nevenka se izdvaja iz mase
Re: Kako vam se sviđa forum sada?

forum je extra
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:27   #102 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: nevenka Pogledaj Poruke
forum je extra
extra šta?

nije loš...bio je pred 2 dana nekako preblještav, previše svjetla al sad je super
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:31   #103 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-03-08
Godina: 16
Poruka: 172
nevenka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
extra šta?

nije loš...bio je pred 2 dana nekako preblještav, previše svjetla al sad je super
jel imas ti problema forum je dobar
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 19:12   #104 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 13
Poruka: 514
Yoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz mase

Forum je super!!!!!!!!!!!!
Yoda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 08:59   #105 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: Yoda Pogledaj Poruke
Forum je super!!!!!!!!!!!!
evo moji pogledi: brzina i kvaliteta foruma fenomenalana. allmost kao da nije iz nasih krajeva - ha ha

e sad primjetio sam neke bugove u skripti, a mozda je tako i kreirana...: posto imam lose navike... bilo bi dobro kad da u svom profilu odma mogu vidjeti svoje postove? ja inace na forumu kliknem svoj profil i onda kliknem na: prikazi sve poruke od...

vjerujem to je zamijenjeno s pretplacenim temama?

onda kad pogledam jedan post, ja se sa beck na brovšeru vracam... to mi se cini kao naj brzi put?

eh da bug: kad kliknem na neki prijasnje postove... izade mi da imam privatnu poruku? koju sam vec odradio? ti kukiji nisu bas potrebni? i to ne s klikanjem beck, vec direktno klikanjem tema s glavne stranice

i svida mi se to kad kliknem na svoje postove - vidim svoj post i nista prema dole. sto je prakticnije za se snac? i onda pretisnem refresh i postovi se pojave... sad jel to drugacije kod drugih brovšera ne znam.

eto moje dvije kune - ako valjaju sta
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:22   #106 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,836
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

odma na poćetku da se prisetim jedne uvažene forumašice, belog vražićka (white devil). Jednom sam spomenuo kako mi je lepo ovde na forumu, malo ima i filtera al to mi godi, a ona će na to, citiram:"osećaš se zaštićeno?!". Da osećam se zaštićeno u stvarnom svetu, da ne prićam, malo je drugačije no ovde budno oko nasih moderatora ćuva od uvreda svaku osobu kao i milicija (organi bezbednosti, policija, služba sigurnosti) u stvarnom svetu. Internetom lutam sasvim sam kao po ulicama, mogu da pozovem na kafu u virtualno pijanstv, koga god želim i da feštu napravim. Croportal forum pruža mi neviđeno mnogo mogučnosti od upoznavanja osoba, komunikacije do čata i foruma pa i edukacije. Od svih korisnih stvari moramo da budemo svesni i opasnosti. Neke su me osobe pozvale u svoj dom, oćarane mojom ljubaznošću i slatkorječivošću, a mene inače da me vide kako skupljam stari otpad nitko ni u ludilu nebi palo na pamet da me pozove. Eh kako reći mogu da ubede ljude. Neke osobe putem interneta otkrivaju previše osobnih podataka, tako da ih nije teško uhoditi i pratiti. Sve se menja i vrti, što je juče bilo šik danas je palo u zaborav. Te nagle promene uteču na mlade da hoće više i jaće. Postali smo i ovisni o internetu. Dolaskom u stan palimo racunalo i ukljucujemo se na forum, a zatim desi se da provedemo ceo dan i noć pa ostanu budni do sitnih jutarnjih sati ćak do 6:25. Ljudi se menjaju i nemogu podneti spokojnu tišinu koja ih okružuje. Pa eto i ja sam prespavao jednu noć u autu u gorskom kotaru i mogu vam reći da mi smetala tišina. O ovisnosti spamanja da i ne govorim. Toliko sam postao ovisan da sve manje komuniciram sa ukućanima a i kada se desi onda posednem dete u krilo i pokazujem avatare, što je ko rekao i igram plus/minus ili brojanje uz izgovor da dete ućim matematiku (kuku meni). No zametio sam jedan problem. Ovde na forumu neke forumašice ne daju iskrene podatke o sebi. Prikazuju se drugačijima. Evo primera da sam se našao sa jednom forumašicom (podaci poznati samo redakciji i zbog diskrecije nisu objavljeni), a ona se prikazivala kao crnka a ustvari je kestenjasta, oči joj isto nisu bile takve kakve mi je rekla na pm. Neću u detalje da se ne otkrije. Takve su prevare sasvim uobičajene, to ja znam al onda nemoj da se nalaziš okolo sa frajerima. Na internetu mo`š radit što oš, možeš biti i kurva i svetica, a i obućena u šta oš (isto vredi i za muške), al nemoj onda da se nađemo a ja se napalio na brbljavicu a kad tamo šuti ko zalivena celo veće.
Sviđa mi se jer nema javnog psihičkog zlostavljanja (siberbodibildinga-nekako tako). Ima slučajeva da cure ili dečki, svejedno, navuku partnera u stan pa ga slikaju kako se tušira ili u nekoj hotelskoj sobici dok se partnerica okrene da skine majcu (devojke obićnu skidaju majcu tako da ti okrenu leđa, bar u mojim slučajevima) on ju slika pa te slike muških stomaka i ženskih dupeta završe na internetu. Tu su moderatori nemoćni. Neugodne i nepristojne fotke završe ovde kod nas pa onda mi bacamo drkicu na njih.
Ja sam se veoma iznenadio nakon par susreta sa nekim forumašicama. Na spoj sam išao iz pobuda o produbljenju veze, boljem upoznavanju i romantike a na šta sam naišao. Naišao sam na predlog tipa: "hoćemo jedan hook up?" ili "Jesi za jedan sefree". Nisam educiran pa sam pitao što to znači iako sam unapred pretpostavljo da se radi o neobaveznom seksu. Rekli su mi da je to spojiti i frendli seks. Duboko me potreslo i bio sam razočaran. Hteo sam da se nekom dopadnem i da iz toga razloga samnom poželi da se ševi a ne ovo. Jedan slučaj je bio da je devojka tražila utehu. Pričala je, pričala o propaloj vezi. Malo plakala malo glumila da bi nakon toga rekla da me želi. Nisam pristao uz objašnjenje: "Ne skidam uplakane devojke." Možda se nebi neko složio samnom ali možda sam đubre, al baš toliko nisam.
Imam jedan trag iz mladosti gde sam stekao dobrog druga i brata. Na moje pitanje kako mu mogu pomoći neka samo kaže. Tada mi je rekao :"Samo mi nemoj pojebati curu.". Shvatio sam tada da se po meni drugarstvo ceni po tome dali jebeš drugaru devojku (ovo ne vredi za list na forumu prijatelji, jer se radi o virtualnim prijateljima. Morali bi se upoznati i napiti da smo prijatelji). Imam zakon da frendu ne prčim curu, a i ne poželim. Posle sam došao u doticaj sa vernicima gde su mi rekli za jednu zapovest :"ne poželi žene bližnjeg svoga..." Pa sam video da sam ja to shvatio davno prije nego su mi oni to rekli. Kao da mi je bilo usađeno od malena. Sada vas zanima dali sam opalio one što su htele slobodan seks.Pa jesam ali ne ponosim se time. Nisu me više nazvale. Možda sam bio malo loš usled toga svega, a i osećaj da te neko iskoristi i odbaci kao krpu doprinelo je svemu tome. Nisam se pokazao kao onaj u punom sjaju.
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 09:50   #107 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

brzina je odlična, nema mi bannera koji ti iskaču
9/10
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forum, novi server, puno brze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114