| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Kako vam se sviđa forum sada? u Croportal.net forumu; Meni je glavno da radi brže nego prije ne znam za vas al meni je prije jako sporo radio, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Meni je glavno da radi brže nego prije ne znam za vas al meni je prije jako sporo radio, sad je uglavnom sve u redu iako ja volim tamnije pozadine - idealno crna pozadina sa bijelim ili žutim slovima, al to je već moja fantazija ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Meni ne pamti koje sam teme pročitao, stalno su mi nepročitane makar zadnji odgovorio u njih HELP!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #54 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Misliš da je on kriv za teme? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Na ovo sam mislio
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Kako vam se sviđa forum sada? ne navracam vise cesto ovdje (povracati znaci navracati u povratima ) i tek sam sad vidio novi forum...hm. pitanje: da li je promijenjen samo izgled foruma ili ce forum raditi brze, nece se smrzavati i dugo ucitavati kao sto je to nekad prije znao raditi? i ja bi promjenio ovu boju pozadine...ovu sivu, u neku drugu boju, nesto veselije, ali ne prejako da ubija oci. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, novi server, puno brze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

HELP!