| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Kako vam se sviđa forum sada? u Croportal.net forumu; Evo kako to kod mene izgleda...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako vam se sviđa forum sada? da..samo kad je malo sirja pm poruka onda ima problema dosta jer je poruka ispod ove reklame za novu godinu pa nish ne vidish niti nemres stisnuti reply ili fw
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako vam se sviđa forum sada? Da, reklame dođu iznad svega pa dosta smeta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #76 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako vam se sviđa forum sada? E upravo tako je i meni kad se na faksu logiram. A doma na ovom starom crt-u je nešto bolje, nema ovog razmaka i sa lijeve strane. Očito da čim je veća rezolucija veće sranje nastane. Al problem koji se javlja je da kad netko stavi malo veću sliku pa se forum proširi i onda se događa ovo na thumbnailu ispod i ja ne mogu ni sise pošteno pogledat ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, novi server, puno brze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.