Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi loginovi za rapidshare u Croportal.net forumu; Vidite da sam imao pravo o tome sam ja pricao !!! Hvala IggieSlut...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 02-11-05, 17:54   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-07-05
Godina: 21
Poruka: 640
Imperijal je zabranio reputaciju
Vidite da sam imao pravo o tome sam ja pricao !!!

Hvala IggieSlut
Imperijal je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-11-05, 18:05   #22 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,788
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Citat:
Pravi autor: Veky
de mi reci , a kaj ti mogu , kaj ste se usrali??

niko ti nemre niš , samo je neko zajebo onog tko plaća account..

istina
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-11-05, 18:49   #23 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Ma niš ti ne mogu, ne mogu ti niti zabraniti skidanje zauvjek, kad se svakim logiranjem stvara novi IP, osim ako korisnik nije posebno upalio opciju pamćenja IP-a, a što se toga tiče, koga je strah, nek ode na: http://anonymouse.org/anonwww.html
Ovdje je dovoljnu kopirati link stisnuti gumbić i rapidshareu se šalje IP koji nema veze sa vašim...

Pr. u kućicu upišete: http://rapidshare.de/files/2155422.rar.htm
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Star 04-11-05, 01:19   #24 (permalink)
sss
Regularni forumas

Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 293
sss se izdvaja iz mase
probao sam s jednim od tih accounta i zalockao mi je account.
iz cookieja koji je ne znam gdje čita i ne da mi niti preko anonymousea da skidam rshare fileove.
sss je offline  
Star 04-11-05, 09:28   #25 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,788
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
pa napravi renew ip adrese i to je to
Kristijan je offline  
Star 04-11-05, 11:09   #26 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,905
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
1.) Firefox: Tools-Options-Privacy-Cookies
Prvo pobrisati sve kukise koji imaju veze s rapidshareom, onda u exceptions blokirati rapidshare.de
Kraj priče, pri svakom ponovnom spajanju (vrijedi za ADSL, ne znam za kabel) dobije se novA IP adresa i rapidshare te tretira kao da si prvi put tu
Negativno: frka kad se istovremeno koristi P2P (torrent, DC++) pa i tu treba ispočetka
2). http://anonymouse.org/anonwww.html
Negativno: Ne uspije uvijek, desi se da netko već skida preko iste falše IP

Jedno od toga 100 % radi, skinuo sam gige i gige i ne razmišljam ni o kakvim ograničenjima, prije sam čak razmišljao da uzmem Premium acount (nije nedostižno financijski, ali jest zemljopisno
jer našu državicu vani ne percipiraju kao takvu te se to ne može izvest)
Lovel je offline  
Star 04-11-05, 11:15   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
jer mogu ovo prvo u operi napraviti?
Johnie-Bravo je offline  
Star 04-11-05, 11:31   #28 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
U svakom pregledniku (Opera, IE, Firefox)
Lovel je offline  
Star 04-11-05, 11:35   #29 (permalink)
Radost Europe

Sorry, što "JER"? To je je l' ili nešto drugo?
Možda nisam shvatio pitanje pa sam se zaletio s odgovorom!
Lovel je offline  
Star 04-11-05, 11:39   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Citat:
Pravi autor: lovelos
Sorry, što "JER"? To je je l' ili nešto drugo?
Možda nisam shvatio pitanje pa sam se zaletio s odgovorom!

ma vidim da piše firefox naprijed pa me zanima jer to isto radi i u operi?

ili ima neki drugi način za operu?
Johnie-Bravo je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: loginovi, rapidshare

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge Kristijan Mobiteli 0 26-10-05 23:26

Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113