| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Lovel i Maslow Davanje Reputacije u Croportal.net forumu; Jel znate da bih vam obadvojici sada trebao dati upozorenje ili ban. Svim nama nije bilo jasno odkuda Maslowu i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Lovel i Maslow Davanje Reputacije Jel znate da bih vam obadvojici sada trebao dati upozorenje ili ban. Svim nama nije bilo jasno odkuda Maslowu i Lovelu toliko reputacije. Pa sam ja otišao u admin panel i malo pogledao. Dali ste sami sebi skroro sve reputacije. Lovel ti gotovo imaš sve reputacije od Maslowa i to žicane, sve se vidi iz komentara. Maslow također. Moja je kazna ne ban niti upozorenje, već 0 reputacijskih bodova. A sljedeći puta prije nego što tako nešto idete raditi, pročitajte http://www.croportal.net/forum/obavi...ila-ponasanja/. Vaš dragi Administrator |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Purger | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Citat:
Mislim stvarno... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Maslow je već dosta prekršaja napravio i mislim da mu je ovo zadnje upozorenje, pa se žali i upravi vodovoda ako hoćeš, ali pristup forumu više nećeš imati ako napraviš još bilo što. A što se tiče tebe Lovel, ovo nisam očekivao |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Administrator | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije Citat:
???? koliko ja vidim, ti imaš reputacija na dvije stranice i to sve od forumaša koji su aktivni korisnici | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije zbilja tuzno kad netko mora sam sebi davat reputacije jos su dobro i prosli ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
![]() |
| Tagovi: davanje, lovel, maslow, reputacije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.