Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Obavijesti Administratora
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obavijesti Administratora Raspravljate o temi Lovel i Maslow Davanje Reputacije u Croportal.net forumu; Jel znate da bih vam obadvojici sada trebao dati upozorenje ili ban. Svim nama nije bilo jasno odkuda Maslowu i ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 18-10-06, 10:55   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,638
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Lovel i Maslow Davanje Reputacije

Jel znate da bih vam obadvojici sada trebao dati upozorenje ili ban.

Svim nama nije bilo jasno odkuda Maslowu i Lovelu toliko reputacije.

Pa sam ja otišao u admin panel i malo pogledao. Dali ste sami sebi skroro sve reputacije.

Lovel ti gotovo imaš sve reputacije od Maslowa i to žicane, sve se vidi iz komentara.

Maslow također.

Moja je kazna ne ban niti upozorenje, već 0 reputacijskih bodova.

A sljedeći puta prije nego što tako nešto idete raditi, pročitajte http://www.croportal.net/forum/obavi...ila-ponasanja/.

Vaš dragi Administrator
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 18-10-06, 11:04   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Re: Lovel i Maslow Davanje Reputacije

Admin crew!!!!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 18-10-06, 11:10   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke

Moja je kazna ne ban niti upozorenje, već 0 reputacijskih bodova.

Vaš dragi Administrator
Sami sebi davali reputacije...

Mislim stvarno...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Star 18-10-06, 11:29   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Maslow je već dosta prekršaja napravio i mislim da mu je ovo zadnje upozorenje, pa se žali i upravi vodovoda ako hoćeš, ali pristup forumu više nećeš imati ako napraviš još bilo što.

A što se tiče tebe Lovel, ovo nisam očekivao
Kristijan je offline  
Star 18-10-06, 12:47   #5 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Al se to ne smi?
A jebiga sad sam najebo... (ja otvorio još jedan profil na forumu i sam sebi s toga dodjeljiva reputacije)
Star 18-10-06, 12:54   #6 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Al se to ne smi?
A jebiga sad sam najebo... (ja otvorio još jedan profil na forumu i sam sebi s toga dodjeljiva reputacije)

???? koliko ja vidim, ti imaš reputacija na dvije stranice i to sve od forumaša koji su aktivni korisnici
Kristijan je offline  
Star 18-10-06, 13:06   #7 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ma zajebava san se malo...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg hmm.JPG (3.7 KB, 42 pogleda)
Star 18-10-06, 13:11   #8 (permalink)
Administrator

hahhahahah
Kristijan je offline  
Star 18-10-06, 14:01   #9 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

zbilja tuzno kad netko mora sam sebi davat reputacije jos su dobro i prosli
Star 18-10-06, 14:53   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,054
zoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavanzoki27 je slavan

jadno, jadno, najjadnije

zoki27 je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: davanje, lovel, maslow, reputacije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108